Annons
Annons


VÅGAR VI ÅKA?


God morgon vänner! Måndag och vi är tillbaka i Stockholm för en intensiv jobbvecka. Har så mycket som jag måste beta av denna vecka. Hade egentligen velat vara kvar i Åmål en vecka till men var tvungen att åka hem för möten och inspelningar.

Annons

MÅNDAG
Fota och filma med Lisa. Sedan ska jag på möte angående boken ovh efter det möte med min assistent Isa och sedan kommer en firma för att fixa larm på vår andra dörr.

TISDAG
Ska till barnmorskan på kontroll, sedan på gravidmassage och efter det har jag bjudit hem Sabina och Therese på myskväll. Alex är nämligen nere i Almedalen så vi har helt BF hemma 😀 Haha.

ONSDAG
Börjar dagen med ett pass med min PT, sedan ska jag på fika med Viktor och efter det till naprapaten. Mina höfter är så sena och det gör att jag får mer foglossning och kramp i hela högra sidan från ländryggen och ner. Hoppas verkligen hon kan lösa detta 🙂

TORSDAG
Posta samarbete på youtube och instegram. Sedan fota och filma med Lisa. Efter det ska jag åter på bokmöte med ett förlag. Sedan ska jag hem och jobba innan jag ska möta min älskling Natasha på middag.

FREDAG
Städa och förbereda hemma då jag ska ha ett Hjärt och lungräddningsevent tillsammans med Trygg Hansa. Ska bli så kul! Efter det kommer ett annat företag hem till mig för inspelning av en video. Ska bli så intressant!

LÖRDAG – SÖNDAG
Beroende på hur allt känns så kanske vi åker tillbaka till Åmål igen. Kommer vara i vecka 37 då. hade ni vågat åka iväg? Är 5 timmar med bil till BB. Dock finns det ju andra sjukhus närmare men vill man föda så långt bort? Har lite beslutsångest här.

10 kommentarer till “VÅGAR VI ÅKA?”

  1. Klart ni ska åka. Visst skulle det kunna vara så att det drar igång men då har du toppen sjukhus runt dig och mest troligt är ju ändå att du kommer få vänta några veckor till. Åk ha en riktigt mysig semester bara ni 2 så går tiden mkt fortare med. Själv väntar jag trean😉

  2. Klart ni ska åka. Skulle det mot förmodan dra igång har ni toppenbra sjukhus runt er ändå men troligast är ju ändå att du kommer få vänta några veckor till. Så åk njut och ha en mysig semester så går de sista veckorna mkt fortare. Själv väntar jag trean…😉

  3. Vi pratade om att åka iväg när det inte var så långt kvar till förlossningen på vår föräldragrupp och barnmorskorna rekommenderade isåfall att ta med journal från MVC när man åker. Föder man på sjukhus i samma län/region som sitt MVC ser de din journal därifrån i datorn. Men är man i ett annat län/region kan de inte läsa din journal, de får isåfall ringa en förlossningsavdelning i Stockholm och be dem skicka den på fax. Jag fick mitt första barn för 2,5 månad sen han föddes två veckor för tidigt. Hade inga känningar alls innan utan helt plötsligt small det till och vattnet gick och värkarna startade. Hade inte kunnat sitta 5 timmar i bil. Är ju såklart jätte olika hur förlossningen startar och hur fort det går men man vet ju aldrig. Om du känner att du absolut vill föda på den förlossning du valt skulle jag stannat hemma.

  4. Åk och njut! Ta med det som behövs ifall det skulle sätta igång och avgör isåfall då hur ni gör beroende på hur du känner dig/hur snabbt det går. 🙂

  5. Åk! Ta med BB-väskan bara. Jag åkte på bandyfinal när jag var i v 36, hade med mig alla väskor i bilen. Men inget hände 🙂 födde i v 40+2

  6. Klart att ni ska åka! Förhoppningsvis så får du ha mini inne i magen någon vecka till. När jag var gravid med första barnet så åkte vi till fjällen när jag var i v38. Ca 7-8 timmar hemifrån, och 2 timmar till närmsta BB. Ta isf med babyskyddet och BB-väskan så känns det som en lite trygghet kanske? Åk och njut av sommarvädret medan ni orkar och kan 😀

  7. Mår du bra så åk:) jag orkade inte sitta i bil längre efter vecka 37 så stannade hemma pga det. Min förlossning drog igång v 38 +0 .

  8. Klart du ska åka! Ta med babyskydd och BB-väska. Folk föder nog barn i Åmål varje dag 🙂

  9. Åh jag hade hoppats att du skulle bjuda med några läsare på hjärt och lungräddningseventet 🙁 nu kan jag tyvärr inte komma på fredag pga är i Spanien men det hade säkert vart kul för någon annan preggo som låser din blogg!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar