Annons
Annons


VAD DRICKER JAG?


svar på kommentar

hej! Många har frågat vad du äter och så men jag undrar vad du dricker till måltiderna och under en dag? Dricker du bara vatten eller juice och vad tycker du om juicer, läsk och andra drycker? Hur nyttigt är juice egentligen?

SVAR: Hej och tack för din kommentar! Det är en bra fråga då dricka kan vara det som gör många överviktiga för man räknar inte riktigt in det man dricker i sitt dagliga kaloriintag.

Annons

Jag dricker oftast 3 olika dricker varje dag och det är vanligt kranvatten, svart ekologiskt kaffe och naturellt kokosvatten.

Till maten dricker jag alltid vanligt vatten. Bubbelvatten gillar jag inte utan känner mig bara uppblåst och mätt av det och dessutom så är det surt för kroppen. Gillar inte och har aldrig gillat dricka med bubbel så läsk är eller har jag aldrig varit en storkonsument av och det tycker jag är en sak som man verkligen ska undvika. Där kan vi verkligen snacka om tomma och onödiga kalorier. Juice dricker jag också väldigt sällan men bjuds det på en helt nypressad ekologisk juice så säger jag inte nej men tyvärr är det svårt att hitta.

Kaffe är en av mina ”laster” om man nu kan säga så men jag tycker att en svart kaffe på morgonen är helt underbart. Förr hickade jag i mig kaffe hela dagen men nu håller jag det till 1-2 koppar om dagen då jag inte mår bra av fler. Jag dricker mitt kaffe helt svart men nu kommer det snart ut en magisk baristamjölk som är baserad på havre och när den finns att köpa så kommer jag unna mig en god cappuccino ibland. MUMS!

Kokosvatten är något jag lärt mig att älska. Första mötet med denna dryck var inte trevligt och jag tyckte det var så jäkla äckligt! Haha. Men nu kan en kall kokosvatten vara något av det bästa jag vet! Jag dricker det alltid under mina träningspass och det är något i kokosvattnet som jag har brist på vilket gör att jag får sådan sjuk energi av denna dryck. Det är faktiskt sjukt hur pigg och hur bra jag mår av att dricka kokosvatten. LOVE!

Ja det är de 3 drycker jag dricker.

♥ Vatten ♥ Kaffe ♥ Kokosvatten ♥

IMG_7943.JPG

English: Answer to a swedish comment. Use google translate <3

22 kommentarer | Translate


Annons
Laddar