Annons
Annons


VACKRA FUCKING ÅMÅL


20140712-122353-44633729.jpg

Top – HERE // Shorts – ZARA // Shoes – HERE

För er som inte vet så kommer jag från lilla staden Åmål. Varje gång jag berättar det för någon i Stockholm så får jag höra ”Haha Fucking Åmål” och så skrattar de och vill att jag ska skratta med.

Annons

Hmmm… efter snart 8 år är jag minst sagt lite trött på att försöka skratta med!

Många förknippar Åmål med en grå liten stad som är skabbig och ful och där alla pratar skit om alla, men nu ska jag berätta för er att filmen ”Fucking Åmål” är inte inspelad i Åmål utan i Trollhättan och att Åmål faktiskt är en väldigt vacker stad och speciellt på sommaren! Åmål har faktiskt blivit utsedd till Sveriges vackraste stad och Världens näst vackraste stad. Haha det ni!

Nu tänker jag inte påstå att jag skulle vilja bo här året om då det i min smak är en för liten stad, men jag är väldigt glad att jag kan komma tillbaka till denna vackra stad ibland och hämta energi. Bilden ovan är tagen på mamma och pappas sommarställe som är hur fint som helst . Ligger på en udde utanför Åmål med 20m till vattnet (Vänern). Kan ej bli mycket bättre!

Picture from my mom and dads summerhouse in Åmål. Love to be here and I love the swedish summer.

 

15 kommentarer till “VACKRA FUCKING ÅMÅL”

 1. Härlig bild 🙂 känner igen det där lite från när jag bodde i Skåne att det ständigt skulle skämtas om Stockholmare….

 2. Hej Ida!
  Jag har ett litet “problem” eller vad man kallar det. Jag är bara 14 år och vet att man inte ska mixtra med sin mat och så men kommer till det längre fram texten.
  Jag tränar regelbundet med styrka och har gjort ett tag. Nu är jag i New York och cyklar ca 10km varje dag (5 till min prao plats och 5 hem). Jag brukar springa km 2-3 gånger i veckan men måste träna upp mitt knä innan jag kan springa på asfalt.
  Jag är ute efter att få en mer tonad (då man ser “musklerna” mer tydligt) kropp specifikt mage och bakre sidan på kroppen typ rygg, bakre lår och bakre armar. Just ryggen tycker jag själv kan vara svår då jag inte riktigt vågar prova övningar pga skaderisk. Annars har jag inte riktigt några bra övningar för bakre sidan av kroppen och skulle gärna vilja ha tips på övningar som brenner och bygger muskler. Magen tycker jag är svår då den vissa dagar är snygg och “tonad” medan andra dagar inga “ränder”. Måste man träna magen varje dag eller hur gör man? Är det så att kroppen bränner fett från tårna och går sakta uppåt?.Jag har inga vikter hemma men tänkte köpa en kettelball hem då jag tycker dem är bra.
  När det gäller kost vet jag att småätande, socker och för mycket av något är mindre bra. Och jag undrar hur ska man lägga upp sin dag i mat vad man ska försöka äta när man är hemma.
  Nu kanske jag låter som världens tränings galning. Men jag tycker det är kul och älskar då man ser resultat och undrar hur man häller sitt resultat igång så det inte bara försvinner. Jag har ställt otroligt många frågor och hoppas du kan svara på dem. Jag tycker din bild av träning är jättebra och har en sista fråga… Kommer du ha några fler event i höst? Kram Vera

  1. Hej Vera och tack för din kommentar!Vad spännande det låter att prata i NYC. Härlig stad det där. Har du kollat in min youtube kanal? Där hittar du massa bra övningar för baksidan av både under och överkroppen 🙂 2 av mina favorit ryggövningar hittar du på länk i inlägget under om min ryggträning så kolla dem. Annars kolla in och prenumerera på http://youtube.com/idasfitness.se Kramis

 3. Jäklar vilken vacker tjej! Underbar bild 🙂 Kan förstå att du är ordentligt trött på Fucking Åmål kommentarer, lite synd att en film kan sätta såna långvariga spår. Roligt att få läsa din beskrivning av staden.

 4. Jag kommer från Trollhättan och inte heller det är en grå och skabbig stad som du får det att låta. Älven, fallen och slussarna gör den riktigt mysig 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar