Annons
Annons


TYNGDLYFT MED MIN PT


Idag mina vänner har jag blivit tränad av en PT. En kille som heter Hans och som hittade mig via bloggen hörde av sig och frågade om vi skulle köra ett pass? SJÄLVKLART skulle vi det!

Jag hade aldrig träffat på Hans innan utan bara pratat med honom på internet, men eftersom han har gått samma PT-utbildning som mig på världens bästa PT-school, så visste jag att jag kunde lägga min kropp åt Hans händer och litade fullt på honom. En PT behöver också en PT och jag har länge funderat på att skaffa en för att höja motivationen i min egen träning.

Annons

Vi körde i stort sett tyngdlyft hela passet, vilket faktiskt är fantastiskt roligt. Var väldigt skeptisk mot detta innan jag började PT-school men måste säga att det är kanon. Man jobbar med hela kroppen och det är både kordination, styrka, rörlighet och explosivitet. Enkelt, roligt och optimalt och det är en styrka man sedan har användning för i allt man gör!

Hans kommer att köra ett gästblogginlägg om detta längre fram och berätta mer. Jag är helt såld på det och kommer att köra fler pass med Hans. 🙂

Här har ni 2 otroligt heta bilder på mig när jag gör ett så kallat ”Sumo-marklyft”… haha…

 

3 kommentarer | Translate


Annons
Laddar