Annons
Annons


TRÄNINGSVÄRK OCH SMOOTHIE


20140723-084442-31482427.jpg20140723-084443-31483626.jpg20140723-084439-31479809.jpgGod morgon! Sitter och äter frukost och ska snart bege mig till gymmet för ytterligare lite träning. Det här är 4:e dagen i rad som jag tränar och det känns så underbart att hålla igång även när man är bortrest.

Annons

Blev ett köttigt rygg och magpass igår och det känns idag kan jag minst sagt säga!

På eftermiddagen mötte jag upp Janni, Isabel och Hannah för en smoothie på ett grymt ställe nere i hamnen i Puarto Banus. Man kunde mixa sin egen smoothie och jag körde på banan, blåbär och citron. Alltså MUMS! En sådan blir det lätt idag igen!

Good morning! Eating breakfast and will soon go to the gym. It´s the 4th day in a row and it feels so nice to keep training up during the trip. Did a back and ab workout yesterday and I´m really sore today! Yesterday afternoon I met Janni, Isabel and Hannah for a smoothie in Puerto Banus. It was a place where you could mix your own smoothie and I took banana, blueberries and lemon in mine. YUMMIE!

 

12 kommentarer till “TRÄNINGSVÄRK OCH SMOOTHIE”

    1. Ja så gott! Ligger på hamngatan där de lyxiga båtarna ligger. Typ 20 m från den kända restaurangen Picasso. 🙂

  1. Hej! Jag undrar hur du ställer dig till det här med fruktsocker? Jag vill verkligen sluta äta socker, då har jag mest tänkt på raffinerat socker (som det är i allt om man inte gör det själv känns det som ibland) men har svårt att göra det, jag kan sluta i några veckor och sen äter min kille godis hemma så tar jag en bit och tillslut halva påsen. Jag är vältränad och har egentligen plats för sockerkalorier, så vill endast sluta på grund av att det inte är bra för min kropp och för diabetesrisken men eftersom att det känns så abstrakt är det svårt att hitta bra motivation när sockret är mitt framför näsan. Läste boken I quit sugar precis och enligt henne skulle man sluta med fruktsocker också dom första åtta veckorna!! För mig som dricker smoothie varje morgon (ofta grön men med mango eller banan i) känns det som en katastrof! Jag äter också mycket frukt eller sötar med agave eller dadlar. Så hur ska man klara sig utan fruksocker i åtta veckor? Tror du att det ligger någonting i det? Mitt sunda förnuft säger mig att frukt ju inte kan vara dåligt. Vad är dina bästa tips för att sluta med socker? Kram

    1. Hej! Jag brukar rekommendera de som känner sig sockerberoende att slute helt med socker i 1-2 mån och då även frukt. När man blivit av med beroendet så tycker jag absolut att frukt mm är en bra källa för näring. Jag själv äter frukt varje dag 🙂 Men känner man att sockret är ett beroende och ett problem så är det bra att härda ut i 2 mån utan varken socker eller fruktsocker då det annars kan trygga igång sug efter mer. Använd avokado istället för mango och banan. Det är supergott 🙂 Kramis

  2. Kul att du hittade stället! Har du hunnit förbi bellaria? Sen har du ju organic och pan y marmelada som ligger mitt emot Marbella club, de är bra oxå! Un abrazo

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar