Annons
Annons


TRÄNINGSVÄRK OCH RYGGPASS


nike-ida-warg2nike-ida-wargnike-ida-warg-1Tights – HERE // Tröja – Den får man om man anmäler sig till Nikes lopp 27 juni och anmäler sig till mitt #teamstadium. Läs mer om hur ni anmäler er HÄR.

God morgon mina älsklingar! Jag har sådan sjuk träningsvärk både i ben/rumpa och rygg.

Annons

Puh alltså det känns att man lever 😀 haha men det är underbart! Igår hängde jag i Kungsan och spelade in ett nytt avsnitt om löpning till min youtubekanal. Prenumerera på den HÄR. Efter det gick jag till gymmet och körde ett ryggpass. Var tvungen att ta det försiktigt då min axel är lite öm i ledkapseln och stabil. Testade göra en chin men jag kände direkt att det var bäst att vänta med det så körde marklyft och latsdrag istället. Sjukt roligt pass och ni hittar hela nedan. Idag blir det möten och sedan ska jag till gymmet och springa schemat jag la upp igår i videon i inlägget nedan. Sjukt roligt löppass som jag tycker ni ska testa 🙂 Ha en fin dag så hörs vi senare finisar! Puss, I

//English: Good morning sweethearts! My legs/butt and back is so sore! Puh, but I love it! Yesterday I recorded a new movie to my youtube channel. Subscribe HERE. After that I wnet to the gym for a back workout. My shoulder is still a bit sore after my injure last week so I did not dare to do pull-ups so I did deadlifts and lat-pull down instead. Very fun workout and you find it below. Today I will go on some meetings and then to the gym for run intervals. You find the interval program in the video in the post below. Really fun, you should try! Have a nice day and talk to you later! Love, I

10 min warm-up crosstrainer

15 deadlifts 40kg X 4

10 lat pull-down wide grip X 3

Superset: 10 One arm lat pull down cable cross + 12 out rotation rubber band X 3

Superset: 10 core rotation cable cross + 15 crunch half ball X 3

Supeset: 12 ”jorden runt” + 8 headstand crunches (you can see a video in my app in Mikz. Download HERE) X 3

 

11 kommentarer | Translate


Annons
Laddar