Annons
Annons


TRÄNINGSVÄRK <3


God Morgon!

Träningsvärken är inte att leka med idag. Ben och rumpa är självklart stela efter gårdagens korta men effektiva benpass, då vi körde endast benpress (TUNGT) 6 set och enbensknäböj i TRX band. Tog rejält!

Annons

Jag har även träningsvärk i bröst och axlar efter lektionen med manuellt motstånd vi hade i skolan igår. Manuellt motstånd betyder att jag som PT använder mig av min kroppsvikt som motstånd med hjälp av tex. handduk. Verkligen jättebra träning som jag kommer använda mig mycket av i framtiden. Det positiva med detta är inte bara att man kan göra det hemma eller på resandefot utan jag och de flesta andra i klassen upplevde det som att man fick mycket bättre kontakt med rätt muskler och det var SJUKT jobbigt!

Även om det gör ont så älskar jag att ha träningsvärk och jag älskar även min havregrynsgröt…

Haha time for PT-School oct gymmet återigen…

1 kommentar | Translate


Annons
Laddar