Annons
Annons


TRÄNINGSPASS FÖR BEN & RYGG


traning-ben-rygg

God morgon mina hjärtan! Här kommer en vlogg från gymmet där jag visar ett helt träningspass för ben och rygg + stretch. Jag utmanar er att testa någon (eller alla om man vill) av övningarna i veckan som kommer.

Annons

Övningar: benpress, enbenspress, lårcurl, squats i abduktor maskin, benspark, enarms latsdrag, rotation, rygglyft med viktplatta.

Stretch: 3 x rumpa, utsida lår, insida lår.

Glöm inte att tagga era träningsbilder med #wargpower på insagram. SÅ vilka är på veckans utmaning? NU KÖR VI!!!’

Kolla videon HÄR!

4 kommentarer till “TRÄNINGSPASS FÖR BEN & RYGG”

 1. Hej Ida!

  Jag är 15 år och har precis skaffat gymkort. Jag gillar verkligen att gå till gymmet och träna. Hur ofta tycker du att jag ska träna styrka på gymmet och hur lång tid borde jag bila emellan varje pass?

  Btw din blogg och youtube är så sjukt bra!
  Kram

 2. Hej Ida! Jag har en fråga om hur din matekonomi ser ut? Dvs. hur mycket spenderar du på mat/månad och även på tillskott/månad? (Gör ett arbete om detta i skolan)
  Tacksam för svar! (:

 3. Hej! Jag skulle verkligen behöva din hjälp och få lite tips angående träning. Jag är 18 år gammal och väldigt smal. Jag trivs inte speciellt mycket i min kropp och tycker det är lite jobbigt att alltid vara den smalaste tjejen bland vänner, i klassen och ja, nästan överallt. Jag äter precis så som man ska, 4 gånger om dagen. Ibland nyttigt och ibland onyttigt….Jag vill få större rumpa och lår och tänkte om du kunde ge mig lite tips till hur jag skulle kunna gå tillväga. Oftast när jag söker på nätet hur man ska kunna bygga muskler osv så utgår alltid dessa sidor från att man vill gå ner i vikt. Där av så tycker jag det är så himla svårt hur jag ska kunna göra då jag endast vill bygga muskler för att bli större. Allt fett jag äter sätter sig inte alls på ben och rumpa så jag antar att styrketräning är det som behövs för att bli större? Jag gymmar inte utan har nu under några veckors tid börjat träna till videos hemma. Så hur ofta ska man träna och hur länge? Ska man lägga till vikt? Och isåfall vad kan man använda för vikter i och med att jag tränar hemma? Hur lång tid tar det innan man ser något resultat? Skulle bli så himla tacksam om du skulle kunna hjälpa mig med detta. Vet inte vart jag ska vända mig riktigt men vill verkligen få en förändring då jag inte trivs i min kropp alls just nu. Kram

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar