Annons
Annons


TRÄNINGSDAGBOK.


Hey Guys!

Underbar måndag!

– MUSIKKUNSKAP. Inte riktigt det roligaste ämnet enligt mig, men det gör inget eftersom jag använde hela lektionen till stretching istället (medan jag lysnade på läraren självklart)! Börja närma mig splitten mer och mer nu och det känns underbart! I feel sooo OPEN 😀

Annons

– JAZZ. Våran lärare började lektionen med att hålla ett långt tal. Vi har inga betyg på vår skola men han talade om för oss att han tycker det är dåligt och tänker sätta betyg på oss i alla fall och kommer sätta upp dem så alla kan se på skolan och även lägga ut dem på FaceBook. Haha han är rolig han! Vi kommer inte bli bedömda på hur duktiga dansare vi är utan hur vi är som elever, alltså hur vi uppför oss på lektion, hur vi tar korrektioner, vilken attityd vi har, vad vi har på oss och närvaro. Mmm så är det! Jag ligger nog illa till nä det gäller klädval. Han vill att vi ska ha så tighta kläder som möjligt, men eftersom skolan är så J*ÄVLA kall går inte det för mig utan jag måste ha på mig tjocka varma kläder för att hålla värmen uppe! Ä jätte lätt att skada sig när det är så kallt och jag tänker inte offra det för att få ett bättre betyg! I alla fall så sa han många bra saker! Efter det hade vi klass i 1 timme och 15 minuter. Var lite måndagsseg i både hjärnan och kroppen men det gick ändå bra!

– BALETT. Jag har sagt det förr och jag säger det iegn! Jag ÄLSKAR våran balettlärare! Han ä helt underbar! Jag älskar balett igen! När jag gick på Kuhlers för Hanna så tyckte jag balett var det roligaste! När jag började balettakademien har jag hatat balett! Nu älskar jag balett igen! Tack E!

– TEATER. Var på teatern i 15  min. Hann inte göra så mycket mer än att prata igenom kläder till vå föreställning.

– KIROPRAKTORBEHANDLING. Jag har blivit mycket bättre, mjukare och rörligare! Mitt bäcken är fortfarande stelt men det är bättre! Anna på Vasastans Kiropraktorklinik tycker att min kropp svarar mycket bra på behandlingarna och nu behöve jag inte komma tillbaka för ens om 3 veckor 🙂 YEY!

Nä nu ska jag äta och sedan blogga mera…

5 kommentarer | Translate


Annons
Laddar