Annons
Annons


TRÄNINGSDAGBOK


Första hela skoldagen på länge! Känns bra!

– DANSKUNSKAP. Pratade om en modernteknik som heter Laban. Så där intressant måste jag säga, men vi fick se en ascool film!

– BALETT. Kroppen kändes som en kokt- och okoktspagetti på samma gång 😀 Haha hade 0 kontroll och höfterna var helt stängda och stela! Så är det alltid första klassen efter lov och bättre blir det inte av att dansa i en sal med minusgrader!

Annons

– MODERNT. Nu kändes kroppen bättre och skönare! Hade första moderna klassen idag. Denna sista perioden har vi fått välja inriktning, antingen modernt eller jazz. När jag började utbildningen och under större delen av min utbildning har jag varit en ”jazz/show/commercial” människa och har inte varit något större fan av modern dans, men under 3:an har jag kommit på att jag älskar modernt! Absolut inte all modern dans, men jag är helt kär i riktigt stor och fysisk modern dans! Jag hade egentligen valt jazz som inriktning men pga. att jag har min skada i hamstring, och jazz är tuffare för den, så fick jag lov att byta! Är så glad för det 🙂 Den moderna läraren vi har nu undervisar på ett sätt som jag verkligen behöver, TEKNIK och DOWN TO THE FLOOR! Känner att detta är riktigt riktigt bra för mig!

För er som inte har en aning om vad jag pratar om kan kolla in denna filmen på Batsheva Dance Company! Ungefär denna slags modernastil vi tränar nu 🙂

– TEATER. Ska börja öva på varsina monologer. Idag fick alla samma monolog vi fick träna på på olika känslor. Sedan fick vi en och en spela upp den i valfria känslor 🙂

10 kommentarer | Translate


Annons
Laddar