Annons
Annons


TRÄNINGSDAGBOK


– FÖRELÄSNING. Skönt att börja dagen med föreläsning för då kan man stretcha ut kroppen så den är redo för första dansklassen medans man lyssnar. 🙂

– JAZZ. Hade våran ”riktiga” jazzlärare idag som vi sedan ska ha i 8 veckor nu. Hon är verkligen grym! Jätte mycket teknik och styrka i hennes uppvärmning och i diagonalerna är det massa svår dynamik och sjuuukligt svårt tekniska saker. PUH! man känner sig som en nybörjare på nytt 😀 haha men det kommer efter några klasser när man kommit in i stilen!

Annons

– MODERNT. Jag avgudar våran lärare! Oftast tycker jag att det är det tråkigaste ämnet men nu tycker jag att det är det absolut roligaste! Just nu älskar jag modernt! Så himla fysiskt tungt och man får röra sig till MAX! Love it! Mycket fysiskt krävande och jag är helt mörbultad i kroppen efter veckans 3 underbara klasser!

– STREET. Vi har street 1 gång i veckan! Innan sportlovet nu ska vi ha en house period! 🙂 Jag tycker verkligen att house är jätte roligt! Det enda jobbiga är att klassen ligger sist på torsdagar då man redan är helt slut och som alla som testat house vet, så är den dansstilen MYCKET konditions och energikrävande! Man står och hoppar hela tiden! Det snurrade i mitt huvud under hela klassen men det var ändå superkul!

Nu är jag almost död! 😀 Dags för en lugn kväll!

(Obligatorisk)Annons
Laddar