Annons
Annons


TRÄNINGSBAKIS


 Pole träningen var galat rolig igår och jag gick på hela 3 klasser! Wihoo. Först på min vanliga polelektion, sedan en flexklass och avslutade med en Pole Contemporary. Så kul, men imorse när jag vaknade kände jag mig

Annons

”träningsbakis”. Ni vet när väckarklockan hinner ringa i 10 min innan man ens reagerar på att den ringer och när benen känns som bly. Där av har jag en väldigt välförtjänt vilodag idag. Har till och med unnat mig massage efter jobbet. Riktigt skönt!

Resten av kvällen blir det soffläge med min nylagade morotssoppa, jobb och Paradise Hotel. Vilken toppenkväll 🙂

English: The Pole workout yesterday was awesome! I took 3 classes, Pole Dance, Flex/stretch class and Pole Contemporary. I had so much fun but this morning it wash´t so funny :S Haha my muscles was so sore and my body didn´t want to leave the bed. Therefore I have a well deserved rest day today. I will spend the rest of this evening on my couch with freshly prepared carrot soup and work. Cosy!

Blev så sjukt sugen på soppa så slängde ihop denna goda morotssoppa med getost och käkade 2 stekta ägg + riskaka med avokado och paprika. Grymt god middag!

Here´s my amazing home made carrot soup with goat cheese served with 2 fried egg + rice bread with avocado and paprika.

5 kommentarer till “TRÄNINGSBAKIS”

 1. hej ida!
  jag älskar din blogg , du är så engagerad för det du gör så det når ut till mig som läsare på ett underbart sätt.
  Tack för du startat wargrun!!

  Men jag skulle vilja ställa dig en fråga….jag äter havregrynsgröt varje morgon med russin och 1 hel banan i. Jag står mig extremt bra och tränar cirka 5 gånger i veckan, MEN jag vet att bananer är väldigt kaloririka så jag undrar om du tycker jag borde dra ner på några bananer i veckan eller om jag kan fortsätta att äta som en apa?:)

  Skulle vara jäääääättte tacksam för svar av dig!

  Kram Julia

  (råkade kommentera detta så långt bak i bloggen så la upp det här så du skulle se det:)

  1. Hej tjejen och tack för din kommentar vad glad jag blir 🙂 <3 Har du inte som mål att gå ner massa kilon så kan du absolut äta dina bananer 🙂 banan är både gott och bra 🙂 Kram Ida

 2. Härligt med massage och vad god soppan såg ut! 🙂 Själv kom jag precis upp från gymmet efter en härlig pw/löpning som uppvärmning, sedan fick mina bröst och mage jobba! 😀
  http://netas.nu

 3. Hej Ida!
  Jag älskar att kika in på din blogg, jag blir alltid SÅHÄR (jättemycket!) inspirerad!
  Jag har en fråga kring kost..Det är så att jag är verkligen ingen matmänniska, utan jag äter när och vad jag vill, vilket bla. har lett till min övervikt.
  Det som jag skulle vilja ha lite hjälp med är frukost. Jag avskyr frukost, samtidigt som jag älskar den 😛
  Har du bra tips på snabb frukost som passar till någon överviktig..?

  När jag väl äter frukost kan det bli Keso med hallon&blåbär i, eller lingon grova med lite smör, ost, paprika och gurka. Även något kokt ägg.

  Mycjet tacksam för svar..
  Ha en fin dag, kram!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar