Annons
Annons


TIPS PÅ NYTTIGT BRÖD


Fick frågan om jag kunde ge tips på bra bröd man kan köpa i affärerna. Håller med om att det är ganska svårt att hitta ett bröd utan vetemjöl, socker, sirap mm. Men det går faktiskt! Rågbröd brukar vara de bästa! Jag köper ofta dessa osötade Rågkusar från Fazer som ej innehåller varken vetemjöl eller socker…Brukar även köpa Dinkelbrödet fån Fazer som jag äter till lunch i skolan varje dag eftersom de innehåller mer energi! De innehåller tyvärr lite vetemjöl och säkeligen någon form av socker också men de är sjukt goda 🙂

När jag hinner brukar jag hoppa in på ett stenugnsbageri på Odengatan och handla deras Valnötsbröd som är bakade på rågsurdeg! De är jätte nyttiga och supergoda! Men har man inte tillgång till ett stenugnsbageri och vill ha ett bra och nyttigt bröd skulle jag absolut köra på Rågkusarna.

Annons

1 kommentar | Translate


Annons
Laddar