Annons
Annons


TIPS FÖR ATT FÅ 2018 TILL DITT BÄSTA ÅR!


Hej vänner! Och hej 2018! Jag är såå peppad på nytt år och nya projekt att ta tag i! Älskar att läsa andra personers mål och planer för året och jag har också en hel del i huvudet, men det kommer jag skriva mer om längre fram.

Annons

Jag vill dela med mig av ett lite annorlunda sätt (enligt mig iallafall, haha) att få överblick på livet och hur man kan förändra det för att bli så bra som möjligt!

Såhär: skriv två listor, den ena med saker man vill ha mer av i livet (som middagar med vänner, egentid, yoga etc.) och en lista med sådant man vill ha mindre av i livet och rensa bort (tex stress, slösa pengar på latte, räkna kalorier, dålig självkänsla).

Är inget nytt att skriva mål för framtiden såklart, men just det här med att inte bara skriva vad man VILL HA utan också vad man vill BLI AV MED är jag brukar göra. När jag var på tantrakurs så gjorde vi just så och brände sedan upp lappen med allt vi inte ville ha i våra liv. Det var en sådan skön känsla att se den brinna upp och försvinna så ska göra så igen.  

Det kan ju vara så att “bara” man rensar bort några av de där sakerna så kanske man inte behöver sträva efter massa annat nytt för att må bättre. Förstår ni hur jag menar? Att man inte bara ska fokusera på vad man vill ha och vad man borde göra utan också prova om det hjälper att ta bort det som stör ens lycka som det är nu..

Vore så kul om ni kunde dela med er av lite pepp inför 2018 i kommentarsfältet! Vad ser ni fram emot? Något spännande ni ska göra? Eller kanske något ni vill göra MINDRE av? 🙂

11 kommentarer till “TIPS FÖR ATT FÅ 2018 TILL DITT BÄSTA ÅR!”

 1. Jag har inga nyårsmål direkt men jag försöker jobba med att sluta kritisera mig själv, så onödigt att lägga energi på 🙂

  1. Låter som en bra målsättning! För mycket press och krav kan snarare bara förstöra chanserna att nå sina mål! <3

 2. Jag har precis börjat på dagvård för min ätstörning så 2018 ska verkligen bli det år då jag tar hand immig själv mer och låter ätstörningen ta MYCKET mindre plats i mitt liv! Jag vill ha mer Maja och mindre ätstörning!
  Kram

  1. SÅ bra att du sökt, och börjat, i vård! Kämpa på tjejen, det kommer bli lättare om du inte ger upp! kram <3

 3. Sluta oroa mig så mycket och jobba upp min självkänsla och sluta trycka ner mig själv. Jag trivs i livet nu och kunde egentligen inte önska mig annat, men ofta då jag är ensam eller trött och det kanske är en stressig tentaperiod kommer massa jobbiga hjärnspöken. Det är väl kanske normalt, men jag ska jobba på att hitta vägar som gör att jag inte hamnar i onda tankespiraler. Tack Ida för allt fint jobb du gör och den inspiration du är, du peppar mig verkligen! Kram

  1. Tack för så fina ord <3 Tycker det låter som bra saker att försöka jobba på, tror det är vanligt att trycka ner sig själv men det kan verkligen stoppa en från såå mycket i livet. kram!

 4. Jag är en 21 årig tjej och har blivit vegan nu. Vill satsa hårt på träning och inte äta kött överhuvudtaget. Ser framemot 2018 🌿

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar