Annons
Annons


TILLBAKA TILL GYMMET – RYGGTRÄNING


img_4902-1.jpgimg_4900.jpgimg_4904-1.jpg

God morgon älsklingar! Igår var jag äntligen på gymmet igen efter mitt galna intervallpass i söndags. Har haft sådan träningsvärk + ont i ena knät att jag varit tvungen att vila. kan ni snälla påminna mig om att aldrig göra om det?! Haha kör aldrig ett sådant galet intensivt pass om det var ett år sedan du gjorde högintensiv träning!

Annons

Men igår var det nya tag och det var skönt att röra lite på sig efter en sjukt intensiv vecka med massa timmar framför datorn och i möten. Ni kan se hela passet nedan. Idag blir det vila och jobb och i helgen blir det kalas för min kusin som fyller 11 så mamma och pappa kommer upp vilket blir mysigt. Wiii. Hur mår ni? Någon som ska köra fredagsfys?

Gårdagens träningspass:

10 min power walk 15% lutning

Superset 1:
15 breda latsdrag
8 smala armhävningar
X 3

Superset 2:
15 sittande rodd
20 squats
X 3

Triset:
12 rotation Cable Cross
12 enarmslatsdrag Cable Cross
15 raka hantellyft åt sidan
X 3

Hoppas ni fick lite inspo till träning. Ha en fin fredag! Puss, I

6 kommentarer | Translate


Annons
Laddar