Annons
Annons


TILLBAKA EFTER VILA + GOD LAXSALLAD


Puh, jag har precis kommit hem från mitt första gympass på 5 dagar! Har verkligen använt påsken till att vila, så det var med pirriga ben jag gick till gymmet idag! Efter en så lång vila känns det helt underbart att lyfta igen och man märker hur mycket mer kraft och ork man har! UNDERBART!

Det blev ett riktigt tungt ben/rumppass med alla mina favoritövningar som jag berättar mer om imorgon. Nu ska jag ägna mig åt att mata och vila min lilla rumpa och ben så de växer. Har lagat en sjukt god sallad som jag sitter och äter just nu och sedan blir det efterrätt.

.

RECEPT LAXSALLAD

130g Stekt lax, getost, babyspenat, ruccola, avokado, paprika, gurka, rödbetor. Stekte laxen på svag värme i ekologisk kokosolja och kryddade med havssalt och peppar. Som dressing pressade jag en hel citron över och kryddade med örtsalt.

.

Alla grönsakerna förutom rödbetan var ekologiska. Wohoo, första gången jag lyckats få tag på så mycket ekologiska grönsaker. Jag vet inte om jag inbillar mig, men det känns som att de ekologiska grönsakerna smakar mer?

Sedan kom jag också på en grymt smart grej idag. Istället för att köpa fryst lax så tänkte jag lyxa till det med färsk lax från fiskdisken. När jag fick min lax så ser jag fick 5 g mer än den frysta och att den endast kostade 13kr?! Både billigare och godare än både fryst lax och till och med tonfisk. SÅ har ni en fiskdisk i er mataffär, kolla in de priserna istället 🙂

.

Nu ska jag sluta babbla och bjuda på denna fina matbild…

salmon salad

Haha, gillar ni min tallrik? Haha har fortfarande inget kök så ni får stå ut med min fina rosa plastbur en vecka till 🙂

Annons
18 kommentarer | Translate


Annons
Laddar