Annons
Annons


THIS WEEKS CHALLENGE – THE PLANK


Wohoo BÄSTA dagen är här och det är dags för en ny underbar utmaning. Jag är så taggad då jag äntligen kan dra igång och träna igen efter 1 veckas förkylning. Denna vecka kör vi en riktig favorit i repris och jag ser verkligen fram emot det! Jag utmanar er nämligen att stå i älskade plankan i totalt 22min innan veckans slut. Ni får dela upp det hur ni vill!

Man kan också anmäla sin blogg och utmana sina läsare. Posta bilden ovan och länka min blogg –> http://idawarg.wearecube.se/?p=32732 ‎och lämna sedan en kommentar om att ni är med (glöm inte skriva med er bloggadress). Kommer sedan göra ett inlägg med länk till alla bloggar som är med + bilder från vår hashtag #wargpower på instagram.:) SÅ vilka är på denna veckas utmaning?!  Nu kör vi!

#WARGPOWER

Annons

//English: Wohoo the best day ever is here, monday! Im so excited because finally I get to start exercising again after 1 week of cold. This week I will challenge you with a favorite, the plank! I challenge you to do the plank total 22min before the end of this week. (divid it how you want) Who wants to join?

If you have a blog you can participate by leaving a comment below that you are in + your blog adress. Then you do a post on your blog about the challenge and links –> http://idawarg.wearecube.se/?p=32732 In the end of this week I will do a post on my blog and link everyone who participate in the challenge.

#WARGPOWER

37 kommentarer till “THIS WEEKS CHALLENGE – THE PLANK”

 1. Hej Ida,

  Först och främst vill jag bara säga tack för den glädjen och inspirationen som du sprider med bloggen, du är grym! 😀 Jag undrar om inte du skulle kunna visa ett ryggpass som man kan göra på gymmet med maskinerna? Känner mig lite borttappad där. Kram!

  1. Min bloggadress råkade bli fel och adressen är alltså givetvis idajjosefina.blogspot.com och inte med ett @ i mitten. 🙂

 2. Hej Ida! Måste bara fråga, i något inlägg sen såg jag att du använde grekisk yoghurt. Är den mjölkproteinfri? jag är också allergisk nämligen och kände lite hopp 😀
  Sen undrar jag också, när du använder havregryn i tex ”chokladbollarna”, använder du speciell glutenfri havregryn?
  DU ÄR BÄST FÖRÖVRIGT! Kramar

 3. Ida jag har en fråga! När jag tränar övningar som ex plankan då man belastar armar mycket så blir mina armar ganska rosa/röda och så kan det börja sticka. Får för mig att det har med blodcirkulationen att göra men jag tänkte kolla om det är så att jag gör något fel eller om det bara är att uthärda den lilla smärtan?
  Har alltid varit så, ändå sen jag var liten! 🙂

 4. Hej Ida!
  Först vill jag bara säga tack för att du är en sån otroligt bra inspiration!!

  Ibland har man eftermiddagarna fulla med planer efter jobbet och man hinner inte träna. Jag undrar om du kan tipsa om någon effektiv träning man kan göra på morgonen hemma innan man äter frulle och gör sig i ordning.

  Ha de bäst!!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar