Annons
Annons


THIS WEEKS CHALLENGE – MAGPASS


Wohoo det är måndag och jag är toktaggad  på en ny träningsvecka! Jag vill börja med att säga att  jag får  så mycket frågor om träningspass och övningar och till alla er glöm inte gå in och kolla och prenumerera på min youtubekanal HÄR. Där hittar ni massa övningar och hela passni kan köra. Denna veckan utmanar jag er att köra mitt mest sedda klipp ”SÅ FÅR DU MAGRUTOR” som du kan se här nedan. Över 72 600 har kört detta passet, hur coolt? I alla fall utmanar jag er att köra detta tuffa magpass minst 3 gånger innan veckans slut! Nu jäklar kör vi!

Man kan också anmäla sin blogg och utmana sina läsare. Posta bilden ovan och länka min blogg –> http://idawarg.wearecube.se/?p=33701 ‎och lämna sedan en kommentar om att ni är med (glöm inte skriva med er bloggadress). Kommer sedan göra ett inlägg med länk till alla bloggar som är med + bilder från vår hashtag #wargpower på instagram.:) SÅ vilka är på denna veckas utmaning?!  Nu kör vi vänner!

#WARGPOWER

Annons

//English: Wohoo the best day ever is here, monday! This week its time to work on our abs. I challenge you to do the ab-workout below at least 3 times before the end o this week. :) Who wants to join?

If you have a blog you can participate by leaving a comment below that you are in + your blog adress. Then you do a post on your blog about the challenge and links –> http://idawarg.wearecube.se/?p=33701 In the end of this week I will do a post on my blog and link everyone who participate in the challenge.

38 kommentarer till “THIS WEEKS CHALLENGE – MAGPASS”

  1. Fan vad perfekte Ida, precis vad jag behöver! Kommer piska magrutorna (de finns där under någonstans, jag bara vet det!) den här veckan! =)

    //Emma Hå

  2. Jag är med men de är svårt att höra i videon hur många repetioner av varje övning, i några av dina andra videor har du text till de skulle underlätta.

  3. Men guuuuud vad sjukt! Jag har precis kört detta pass och skulle bara gå in på din blogg & säga hur grymt detta pass är! Och så ser jag detta… Nu måste jag köra det två gånger till denna vecka ju haha 😀 Tack för allt inspo ida, du är grym!

    1. haha it was meant to be 🙂 Grymt jobbat och härligt att du är med och kör i veckans utmaning 🙂

  4. Hej, provade passet imorse efter ett spinningpass! Klockrent, precis vad jag behövde och funkade riktigt bra efter cyklingen! 2 till denna vecka då 😉

  5. Jag älskar att träna magen men har efter en skada i ryggen (troligtvis en disk som ligger fel) problem att köra situps och sånt på golvet. Fungerar däremot helt perfekt och köra på bosuboll men undrar ifall du vet någon bra mageövning till den? Kör mest situps och crunhes på bosubollen 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar