Annons
Annons


THIS WEEKS CHALLENGE – JÄGARVILA


Wohoo bästa dagen är äntligen här! Som vi har längtat efter måndag, haha! Denna veckan är det dags att utmana benen ordentlig och utmaningen hittar ni på filmen nedan…

Annons

Man kan också anmäla sin blogg och utmana sina läsare. Posta bilden ovan och länka min blogg –> http://idawarg.se ‎och lämna sedan en kommentar om att ni är med (glöm inte skriva med er bloggadress). Kommer sedan göra ett inlägg med länk till alla bloggar som är med + bilder från vår hashtag #wargpower på instagram.:)

SÅ vilka är på denna veckas utmaning?! Magrutor nästa!

#WARGPOWER

English: Woop woop, it´s a new week and time for a new wonderful challenge! This week it´s time to make your legs work and you´ll find the challenge on the video above (english subtitles)… Hashtag your pics with #wargpower on instagram! Who wants to join?!

If you have a blog you can participate by leaving a comment below that you are in + your blog adress. Then you do a post on your blog about the challenge and links –> http://idawarg.se In the end of this week I will do a post on my blog and link everyone who participate in the challenge.

20 kommentarer till “THIS WEEKS CHALLENGE – JÄGARVILA”

 1. Härlig utmaning! Måste bara få gratta dig till priset, du är SÅÅ värd det! Tack för en superbra och inspirerande blogg, du är grym! Nu till min fråga, jag älskar att baka hälsosamt och använder då dadlar istället för en massa socker. Men hur bra och nyttigt är dadlar egentligen? Såklart bättre än socker, men är dadlar bra? Och hur ser du på kokossocker? Är det bra eller dåligt? Jättetacksam för svar! Kram 🙂

 2. Hej ida!
  Jag har läst din blogg ett tag nu och den är jättebra.
  Jag har nästan helt slutat med gluten och laktos för att jag har haft väldigt orolig mage. Men jag hade fortfarande ont i magen och kände mig dålig, så fick jag veta om ”oligofruktos” som är ett kostfiber som finns i tex pauluns granola som jag äter. Jag har trott att den var jättebra eftersom att den var glutenfri och har ganska lågt sockerinnehåll + fri från tillsatt socker. Men jag tror att det är den som gör att jag får ont i magen.
  Jag undrar om du har några tips på en egen granola/ musli som är enkel att göra?
  Och vet du några produkter som innehåller oligofruktos som jag kan undvika?

  Du har världens bästa blogg, älskar den och dig. ❤

 3. Haha, oj oj vad kul det här ska bli! Är nog bland de sämsta på länge vad gäller jägarvila, men man ska ju även ge sina svagare sidor lite extra kärlek så jag är definitivt med på veckans utmaning! 😀

 4. Är helt klart på och antar den stora utmaningen 😀 Mitt rekord är ju faktiskt drygt 40 minuter i sträck så det vore ju fel att bara köra 20 minuter då 😉 Ingen aning om hur massor folk som har tusen gånger starkare ben än mig tycker denna övning är jättejobbig.. Jag menar om jag gör rätt borde det ju svida lite i benen men för mig är problemet mer att det blir långtråkigt haha?

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar