Annons
Annons


THE SHOW MUST GO ON


Är tillbaka på mitt hotellrum och ska snart börja sminka mig inför kvällens show, men först ska jag göra en välbehövlig stretchomgång på kroppen. Jesus vad kroppen har tagit stryk av alla rep och allt dansande i klackar. Min soleus, gastorocnemius och iliopsoas är korta som attans. För er som behöver översättning så mena jag mina vader och höftböjare 😀 haha passade bara på att repetera lite muskler så man inte glömmer!

Annons

Ikväll kommer min familj och pojkvän och kollar och sedan åker jag med dem hem till Åmål för att fira. Imorgon är nämligen en väldigt speciell dag… Min födelsedag! Wihoo och. År är det extra speciellt eftersom ja fyller…?

Här kommer lite bilder från dagarna i Karlstad som jag snodde från Love Generations blogg 🙂

20111126-163503.jpg

20111126-163536.jpg

20111126-163552.jpg

20111126-163614.jpg

20111126-163630.jpg</

Kommentarer till “THE SHOW MUST GO ON”

  1. din blogg är verkligen underbar! blir så peppad av att träna och dansa när man läser den, helt sjukt!

    eftersom du är expert inom träning behöver jag lite tips.. 🙂
    jo, jag har tränat slalom så länge jag kan minnas men har nu lagt av med tävlingarna, men har fortfarande kvar mina GIGANTISKA lår. vill verkligen minska dom med hälften, då jag verkligen ser överviktig ut med dom eftersom jag är ganska kort (164)
    sen så undrar jag vad som är bästa träningen för att få mindre midja och fastare rumpa?

    kram!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar