Annons
Annons


THE MATRIX SHOW – SEAN BANAN & IDA WARG


Fick denna kommentaren igår…

”shit, hittade den här videon från floorfiller helt random, det här var ju mitt favoritprogram, coolt att jag sex år senare följer din blogg och inte ens inser attdet är samma tjej ;)

Annons

SVAR: haha det händer ganska ofta. Folk jag precis träffat säger ofta att de känner igen mig men kan inte komma på vart. Efter någon månad kommer de på det. haha FLOOR FILLER IDA 😀

Kul att du skickade länken på filmen på mig och Sean. Var sjukt länge sedan jag såg den. Tänk att det nu snart var 6 år sedan!

8 kommentarer till “THE MATRIX SHOW – SEAN BANAN & IDA WARG”

 1. Sean är ju inte så mycket längre än dig och jag såg dig en gång och du är ju minimini! :O Blir chockad över hur korta alla är, haha 🙂

 2. Hejsan. Äntligen har jag hittat en kanonbra träningsblogg. Jag ser fram emot att följa den 🙂
  Jag undrar en sak som du kanske kan svara på:

  Om jag kör ett styrketräningspass på 40-60 minuter och kör kondition 40-50 min direkt efteråt. Är det så då att styrketräningen ”nollas”, och båda passen blir som dubbelkonditionpass? Jag har hört detta från flera olika håll, att man inte ska köra ett hårt konditionspass direkt efter styrketräningen, för ”då har du styrketränat i onödan!”?

  Stämmer detta?

  Håller tummarna för svar! 🙂

 3. Hej Ida. Jag har en fråga! Jag är en sextonårig tjej som har sportat i större delar av mitt liv men bara under en tid och sedan slutat. Har testat på varenda sport och nu har jag inte tränat på nästan två år och känner mig superobekväm utan muskler. Jag ska börja gymma men vill ha så snabbt reslutat som möjligt. Vad ska jag börja träna? kondition? styrka? Vad bör jag äta på en dag? Är 165 cm om det har någon betydelse 🙂

  Hade verkligen uppskattat om du ville svara på min fråga i ett inlägg eller i min blogg (kommer nog glömma av och kolla i kommnentarsfältet här). Tusen kramar 🙂 hade betytt supermycket för mig

 4. Hej Ida!

  Tack för en superkul blogg! Är ny här men jag kommer kika in här så ofta jag kan! 😀
  Jag har en fråga.
  Det är så att jag dansade väldigt mcyket innan. Men blev skadad och slutade. Blev väldigt deprimerad och gick upp väldigt mycket i vikt. Sen för ungefär ett år sen började jag träna styrka och kondition på gym och gick ner mycket och nu känner jag mig fit! Men jag har fortfarande stor mage 🙁 På något sätt får jag inte bort fettet där. Har du några tips på fettförbränning?

  Hoppas du har tid att svara!
  Kram

 5. Gud vad länge sen, kom ihåg att jag var där den där dagen och såg det live och var helt kär. Dock helt förkrossad då jag har för mig att Madde åkte ut samma avsnitt. Var 12 år gammal och följde det där programmet slaviskt. Brann för dig och Madde bokstavligt talat. ”så ska jag bli när jag blir stor” grät när allt tog slut. Vet du om det finns någonstans man kan se avsnitten i repis än idag?

  1. hihi ja det var lite tråkigt varje gång någon åkte ut och ännu mer tråkigt att det inte gjordes fler säsonger. Jag tror inte att det finns någonstans tyvärr. Väldigt tråkigt! För något år sedan gick det på TV:n som repris. Kanske gör det igen någon gång 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar