Annons
Annons


TESTAT NY TRÄNINGSFORM – BE.CORE


 I onsdags var jag och testade en ny träningsform som heter Be.Core på kommendörsgatan 29 Östermalm. Jag var väldigt spänd och visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig? När jag kom in blev jag lite skraj när jag såg maskinerna och undrade hur i hela friden jag skulle hänga med? Haha.

Annons

Men det släppte så snart vi började. Det var enkelt att hänga med och man gjorde långsamma styrkeövningar med maskinen utan vila i 1 timme. Mycket excentrisk träning som stärker upp kroppen och ger långa smala muskler. Det passet jag gick på var det mest fokus på ben, rumpa och bål. Jag kan bara säga som så att min röv brände!!! Haha.

1. Salen med alla maskiner. // 2-4. Läraren visar en övning och jag hmmm… kollar på 😀

becore4 becore2becorebecore3

7 kommentarer | Translate


Annons
Laddar