Annons
Annons


TESTAR MENSKOPPEN


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

(Reklamlänk till Welloteket) – Ni hittar menskoppen HÄR!

God morgon älsklingar! Sååå var det fredag igen, wohoo vad tiden går! Just nu känner jag att jag ligger såååå efter  med mitt jobb. Har så många timmar vid datorn som måste göras idag. Har 2 videos som måste klippas (ca 6-8 timmar), mail som måste svaras, blogginlägg som måste göras, nya produkter som måste läggas in osv. men men sånt är livet. Jag gör så gott jag hinner idag och ikväll ska jag unna mig en middag tillsammans med min fina vän Natasha.

Annons

I helgen kommer det bli fullt upp här hemma med att börja packa ihop hemmet. Alltså what? Känns så sjukt! Vi kommer att flytta om ca 3-4 veckor beroende på renoveringen. Målningen är snart klar och nu är det köket (som vi fortfarande väntar på att luckorna ska komma) och slipning av alla golv. Tror det kommer bli så bra!

Har fått så många frågor om jag testat menskoppen så jag gjorde en video om det som ni kan se ovan. Där svarar jag på flera frågor… Hur använder man menskoppen? Kan man sova me den? Kan man träna med den? Vad tycker jag om den?

Har någon av er använt menskoppen? Vad tycker ni? 

4 kommentarer | Translate


Annons
Laddar