Annons
Annons


TERMINENS SISTA TRÄNING


Tiden går så galet fort! Igår var sista Pole träningen för denna terminen. Herregud vad tråkigt tänkte jag först innan jag såg att det fanns extra klasser att ta under jul och sedan så drar vårterminen igång redan v 3.

Annons

Kan också tipsa er som vill pröva Pole eller något annat kul att kolla in StudioDQ:s ”Prova på vecka” som kommer vara v. 2. SCHEMA HITTAR NI HÄR! Själv är jag sjukt sugen på att testa Pole Contemporary och Acro. 🙂

Men nu tillbaka till gårdagens roliga träning. Vi repeterade allt vi lärt oss under terminen och fick även testa på lite Pole duo trick. Så himla roligt! Någon av er som testat? Tyvärr så har jag haft lite problem med mitt fäste på kroppen under vintern vilket inte är så roligt utan väldigt frustrerande. Är en väldigt frusen och torr person vilket gör att jag bara glider av stolpen. Haha, har någon en lösning tips på vad jag kan göra så tveka inte på att tipsa mig här nedan i kommentarsfälet? 🙂

English: Yesterday we had the last Pole training for this semester. We got to try Pole duo tricks and it was so funny! 🙂 I can´t wait until v. 3 when the Pole training starts again!

Här är jag och Emilia i ett Partrick från gårdagens träning.

8 kommentarer till “TERMINENS SISTA TRÄNING”

    1. Mmmm måste testa detta och köpa gummihandskar jag kan ha på mig när jag smörjer in mig för annars så får man ju dåligt grepp på händerna 😀 haha vilka problem

  1. Hej Ida,
    Prova att ta Apotekets Cliniderm på morgonen när du vet att du ska dansa Pole dance, det ska bättra greppet brukade min poleinstruktör säga.
    Lycka till!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar