Annons
Annons


TÄVLING – VINN EN ORAL-B PRO 6000 SMARTSERIES


IMG_8721.JPG

Nu kan någon av er vinna grymmaste tandborsten, en Oral-B Pro 6000 SmartSeries, inklusive 4 olika borsthuvuden plus ett extra paket Crossaction-borstar. CrossAction-borsten gör verkligen rent och har man testat den kommer man inte vilja gå tillbaka till manuell tandborstning.

Annons

Det grymma är att man kan dela statistiken från appen med sin tandläkare som även kan markera ut problemområden.

Det enda ni behöver göra för att vara med och tävla är att anmäla er i kommentarsfältet nedan och motivera varför just ni ska vinna denna grymma tandborste?! (Glöm inte ange mailadress) Kör hårt och lycka till!

(Inlägg i samarbete med Oral-B)

English: This is a swedish competition. 

90 kommentarer till “TÄVLING – VINN EN ORAL-B PRO 6000 SMARTSERIES”

 1. Härlig tävling! Had varit perfekt eftersom jag är en sådan person som måste borsta tänderna innan ett träningspass 😛 Jag kan absolut inte gå ut och springa utan att borsta tänderna innan

 2. Jag kan börja med att säga att jag aldrig förut anmält mig till en tävling för att vinna saker. Mest för att jag alltid tror att någon har mer nytta utav produkten än vad jag har. Men nu slår jag slag i saken och anmäler mig för en bra tandborste är jag verkligen i behov av! Jag är endast 18 år gammal och har ända sen liten haft problem med tänderna till och från. Jag ska poängtera att jag borstar tänderna 3 gånger varje dag samt använder plackers varje kväll och sköljer med flux. Ändå har jag ovanligt mycket tandsten för min ålder och får därför besöka tandläkare minst 3 gånger varje år. Jag äter knappt något vitt socker och håller min undan från läsk och saft. Jag har länge följt din blogg och inspireras utav dig! Sluta aldrig blogga Ida!
  Så varför ja borde vinna tandborsten är för att jag vill ha fina tänder och slippa gå till tandläkaren så ofta som jag gör!
  [email protected]

 3. Jag har sjuukt lätt för att få brutal tandsten, men att hålla rent i munnen motverkar tandsten och gör att man inte får det lika lätt. Eftersom att denna tandborste gör rent så bra så kanske detta skulle minska risken att få så mycket tandsten vilket skulle vara super underbart!

 4. har funderat länge på att köpa denna, men då jag är en fattig student så har ekonomin inte tillåtit det.. Att borsta tänderna är ungefär det tråkigaste som finns idag, så en oral-B PRO 6000 smartseries skulle nog göra det liiiite roligare 🙂

 5. Nästa sommar ska jag gifta mig. Leendet kommer vara på plats hela dagen liksom glädjetårarna. Tänk om jag kunde få ha riktigt fina tänder också!

 6. Hej!

  Om jag vinner tandborsten kommer jag att ge den till min pojkvän. Anledningen till det är att jag tycker att han förtjänar det efter att, på 1 dag, helt slutat upp att röka efter 8 års beroende. Hoppas att vi vinner!!

  Tack för en inspirerande blogg.

  Mvh, Rakhi

 7. Jag skulle så gärna vilja vinna den här tandborsten åt min man, som precis har flyttat hit från Australien. De har inte samma goda tandhygien som här och han envisas med att borsta med en traditionell tandborste. Den här tandborsten skulle verkligen blow his mind. 😀

 8. Åh, den produkten låter ju helt fantastisk! Jag får så himla ofta inflammerat tandkött kring visdomständerna. Har testat aloe vera tandkräm, antibakteriell tandkräm och massa annat, men problemen kvarstår. Det skulle vara så underbart att ha statstik att visa tandläkaren så vi kan göra någonting åt saken! För övrigt vill jag tacka för en fin blogg. Har själv celiaki, så det är toppen med dina glutenfria recept.

 9. Hej!

  Åh vad jag skulle vilja vinna det här kitet! Jag har faktiskt aldrig ägt en eltandborste (är 25 år) och letar för fullt efter en 🙂
  Jag har aldrig haft hål, men jag har istället mycket tandsten som skulle försvinna bättre med just en eltandborste vilket min tandläkare har rekommenderat.
  Att välja just Oral B känns självklart och den här tandborsten verkar otroligt bra samt att tandborstningen blir så mycket roligare då man kan koppla det till appen!

 10. Jag skulle verkligen vilja ha den här tandborsten då jag tyvärr är väldigt slarvig med att borta tänderna, jag tror att den här tandborsten skulle få mig att verkligen börja borta tänderna två gånger om dagen! Jag är tyvärr student och kan därför inte köpa den själv då jag inte har de ekonomiska resurserna! Mvh Jessica

 11. I mitt 21-åriga liv har jag i princip aldrig varit särskilt noggrann med min tandhygien. Jag har självklart borstat tänderna men inte använt tandtråd, munskölj och annat jox som finns att tillgå. Trots det har tandläkaren aldrig tidigare sett skymten av ett hål i min mun och sagt att man minsann ser att jag använder tandtråd flitigt (man kan inte alltid vara ärlig hehe).

  För några veckor sedan hände det dock. Jag var på vanlig kontrollundersökning och fick veta att jag både hade början till ett hål och tandsten. Fick panik och köpte på mig tandtråd, munskölj, mellanrumstandborste och allt annat innehållande ordet TAND på apoteket. Jag tycker jag skött mig hyfsat bra hittills men med denna fina tandborste skulle min nya ta-hand-om-tänderna-rutin bli mycket roligare! 😀

 12. Hej Ida!

  Tack för en grym blogg och för att du är en sån fantastisk inspirationskälla.

  Jag skulle vilja tandborsten av två anledningar. Dels för att jag nu är 22 år och aldrig har haft hål i tänderna vilket jag vill upprätthålla, dels för att jag tycker det är så fruktansvärt tråkigt att borsta tänderna eftersom jag är så otroligt rastlös som person och jag är säker på att den här tandborsten skulle göra tandborstningen mycket roligare för mig och därmed undvika hål i tänderna 🙂

  Kram
  Helena

 13. Denna borste skulle göra mina tänder fina. Som student är det en pina, att varje månad lida.

  Med en låg budget och en vanlig jordan borste med ica basic tandkräm är tänderna inget jag prio just nu, tyvärr! Skulle gärna vilja testa denna borste för att få upp förtroendet för mina tänder. Då borsten och hur en borstar är grunden till ett fint och fräscht leende 😀

 14. Sedan jag var liten har jag haft problem med dålig emalj på några av mina tänder. På en av tänderna finns det knappt någon emalj alls, därför måste jag vara väldigt noga med att borsta just dessa tändera för att undvika hål. Denna tandborsten tror jag absolut kan hjälpa mig med att verkligen få dessa tänder rena. Dessutom får jag massa tandsten vilket leder till att jag ofta har inflammerat tandkött som blöder och gör ont. Min tandläkare har tipsat mig flera gånger om att köpa en eltandborste men det har ännu inte blivit av då jag just nu inte har råd att lägga mina pengar på det då de kan vara ganska dyra om man vill ha en som verkligen är bra. Så jag hoppas verkligen att jag får vinna denna tandborste så jag kan få hjälp med båda mina problem. 🙂

 15. Jag har mycket problem med mina tänder även om jag sköter de bra. Däremot har jag aldrig ägt en eltandborste och jag tror att mina tänder verkligen skulle behöva det. Därför håller jag nu mina tummar att jag blir den lycklige! 🙂

 16. Jag skulle gärna vilja vinna denna eftersom jag älskar alla oral-B’s produkter!! Speciellt deras tandkräm som smakar som jänka-tuggummina som fanns förr? Har du smakat dessa? Sjukt goda 😀

 17. Jag är helt värdelös på att borsta tänderna regelbundet. Får ofta kritik för det. Men tuggar hellre tuggummi alternativt använder munskölj än att stå och borsta två minuter varje morgon och kväll. Ja, jag vet att jag det är livsviktigt och att tandborstningen faktiskt kan förebygga mot eventuella hjärtsjukdomar, men ändå finner jag mig inte motiverad till att stå där i badrummet varenda dag. Denna grymma tandborste skulle troligen ändra min attityd och förbättra min tandhygien avsevärt, från att knappt borsta alls till att kanske rent av bli fanatisk med tandborstningen! 🙂

 18. Hej! rolig tävling!
  Borsta tänderna är något alla (förhoppningsvis gör) och alltså även jag. Problemet för mig är att jag har riktigt gropiga tänder och tandläkarn säger alltid att jag måste börja borsta med en ordentlig eltandborste. ändån fortsätter jag med ”vanlig” tandborste. Why? en kostnadsfråga!
  Därför passar denna tävlingen mig perfekt! håller tummarna! kram

 19. Hej Ida! Har länge spanat på denna eltandborste för den verkar vara suverän och gör tandborstningen roligare! Men är man student så ingår det inte riktigt i budgeten, därför vore det fantastiskt kul att vinna en sån 😀 Har kämpat länge med tandställning för att få ordning på tänderna så det känns som att de skulle vara värda en bra tandborste 😉 Tack för en himla bra blogg!

 20. Min tandborste är så gott som död och jag lägger hellre de pengarna på träning 😀 Trist det där med att man alltid måste prioritera och välja…

 21. Åhhhh vikken rolig tävling! Jag är jätteslarvig med mina tävlingar och därför skulle det vara såå bra att få tag i en ordentlig tandborste framför allt för att bli mer motiverad att vara noggrannare med mina tänder… Vore verkligen guld värt!

 22. Jag försöker alltid att äta så bra som möjligt och inte heller slarva med sömn, träning och sånt. Men just tänderna har jag så svårt för! Jag har bara en vanlig tandborste eftersom att efter att min gamla eltandborste gick sönder så har det inte blivit av att jag köpt en ny, och som fattig student så skulle det inte blivit än sån här fin ändå. Skulle vara så kul att få vinna denna efter allt positivt du har skrivit om den! 🙂 Skulle nog vara ett bra sätt att göra tandborstning gen lite roligare få det riktigt rent. Så hoppas hoppas nu! 😀 [email protected]

 23. Jag är med i tävlingen ! Jag vill vinna för jag orkar seriöst inte stå och borsts tänderna på kvällarna och gnugga. Därför är det bättre och ha en el tandborste och för jag fyller imorgon 😀

 24. Jag borstar mina tänder fruktansvärt dåligt. En ny rolig eltandborste skulle nog rädda många hål framöver?? Tack för en bra blogg:) / Annie

 25. Jag är med! Jag har länge velat ha en eltandborste just för att de är bättre, med en eltandborste kommer man åt lättare och får ett bättre resultat. Tyvärr skulle jag aldrig prioritera att köpa en då jag tycker att dem är väldigt dyra och väljer därför att inte lägga den summan. Jag hoppas verkligen att man har turen med sig, då jag skulle uppskatta vinsten väldigt mycket.

  Kram på dig!!

 26. Hej! Jag tycker att jag förtjänar att vinna tandborsten eftersom att jag nu sitter här i soffan dagen innan min tandläkartid och önskar att jag varit lite noggrannare, lite mer nyttig och tänkt lite mer på mina tänder. Jag önskar att jag vann tandborsten så att jag från och med nu kan få skinande rena och glada bissingar 🙂

  Kram

 27. Vilken fantastisk vinst! Om jag fick den tandborsten skulle jag bli överlycklig, ett av mina favoritmoment varje dag skulle bli ännu roligare och jag skulle börja och sluta dagen glad! En vinst skulle ge ett stort ljus i höst/vinterdeppet. TACK för din underbara blogg, du inspirerar såå!

 28. Jag behöver verkligen en riktigt bra tandborste då jag prioriterar mig själv för lite och behöver skämma bort mig och mina tänder lite mer. Speciellt efter en stor viktnedgång jag har gjort, det påverkar verkligen tandhälsan och det är då extra viktigt att förebygga problem.

 29. Jag skulle vilja vinna därför att jag tyvärr är en sådan person som ofta struntar i att borsta tänderna och tar ett tuggummi istället (jättedumt, jag vet). Mitt hopp är att denna tandborsten kan motivera mig till att borsta bättre (oftare)! En kul grej att det visas en smiley också! 😀

 30. Den här tävlingen är som klippt och skuren för mig! Om det är något jag inte haft det lätt med genom åren så är det mina tänder. Här har verkligen allt hänt. Jag har lagat i princip varenda tand, har jättelätt att få hål. Två tänder har jag behövt dra ut pga för stora hål. Tandställning i tre år på det, två utslagna framtänder och fyra visdomständer som i detta nu växer upp samtidigt och ger mig otrolig smärta! Efter allt det här är det svårt att hålla uppe hoppet när det gäller gaddarna… Det här vore ett perfekt sätt för mig att få ny energi och verkligen sköta om mina tänder!!

 31. Hej Ida, när jag såg den här tävlingen så tänkte jag bara en sån har jag ju alltid velat ha! Jag kan börja med att säga att jag bara är 13 år men hoppas att man kan vara med ändå. Jag har tandställning och måste därför vara väldigt noga med min tandborstning dessutom så vill man ju se hur pass bra man borstar och ha koll på tiden lite mer och då är ju den här perfekt. Detta är den första tävlingen som jag är med i på nätet och är väldigt spänd och hoppas att jag får lite tur. Jag tycker att jag förtjänar denna tandborsten för jag behöver den eftersom jag har tandställning och jag har dessutom velat ha en sån här länge.

 32. Hej 🙂 tänkte bara börja med att säga att jag tycket att du är en väldigt bra förebild. Jag ser dig som en stor inspirationskälla och längtar tills jag kan komma igång med träningen. Men tyvärr är det långt borta pga en tarmsjukdom som lett till att jag bara väger 43 kilo till mina 167 cm. Eftersom att jag kämpar mot min underviktig så måste jag äta varannan vaken timme, något som mina tänder tar stor skada av. Innan hade jag starka vita tänder men nu spelar det ingen roll hur mycket jag borstar utan jag får bara hål ändå. Min tandläkare rekommenderade en bra eltandborste men som fattig student har jag bara råd med vanliga tandborstar som man köper på Ica. När jag såg un tävling blev jag riktigt glad, tänk om jag skulle vinna. Detta är den bästa tandborsten på marknaden och den skulle säkert lösa mitt problem med hål i tänderna. Kram

 33. Jag har inga fina tänder tandläkaren klagar hela tiden, och jag har inte råd med en bra eltandborste som jag behöver så snälla låt mig vinna så jag får behålla mina tänder

 34. åh jag vill så gärna denna , vem vill inte ha rena och fräscha tänder! Håller alla tummar och tår att det är jag som snyggare tänder får.

 35. Jag skulle vilja vinna denna tävlingen då jag vet med mig att jag är alldeles för slarvig när jag borstar tänderna. Tycker det är så himla tråkigt (ja för vem tycker det är kul..? haha) och gör det så fort jag bara kan. Därför tror jag att det hade varit bra för mig om jag hade haft något som höll ”koll” på mig.
  Kram

 36. Jag är väldigt rädd om mina tänder och vill ta hand om dem på bästa möjliga vis! När jag var yngre så tog jag inte hand om dem särskilt bra genom att äta mycket godis och annat som inte är snällt mot tänderna. Jag har haft eltandborste i 5 år och jag måste säga att jag GILLAR att borsta tänderna. Man känner sig så fräsch! Nu har min eltandborste tyvärr gått sönder och jag behöver en ny. Självklart vill jag ha den här som verkar riktigt grym! Tyvärr säger studentbudgeten nej till att köpa den för egen peng så om jag vann skulle jag bli så himla GLAD!

 37. Hej! Jag skulle vilja vinna eftersom jag ständigt står och är uttråkad när jag borstar tänderna och med en eltandborse som är lite finare så
  blir det extra skoj. Jag håller tummarna!

 38. Hej! Vi skulle jättegärna vilja vinna tandborsten.. OM vi skulle vinna så är det lillgrabben, på 7 år, i huset som får sig en supertandborste. Han försöker alltid att fuska (som alla barn) och tycker att han är stor nog att få borsta tänderna själv. Och med en sån supertandborste så kanske han skulle kunna fixa det själv 🙂 teknik är ju något som lockar alla barn nu för tiden.

  Tack för den dagliga inspirationen!

 39. Hej Ida!
  Min gamla eltandborste från Oral-B gick sönder för ett tag sedan och nu använder jag en ”vanlig” tandborste. Att ha en god tandhygien är viktigt för mig och gör att jag kan le stort med ett gott självförtroende. Jag saknar verkligen den rena känslan efter att ha borstat tänderna med en eltandborste så himla mycket! Eftersom jag är student har jag dock dragit mig från att köpa en ny… Att vinna en sådan här grym eltandborste plus massor av tillbehör vore ju rena drömmen!

 40. Hejhej, vad kul att du anordnar sånna här tävlingar!
  Jag har aldrig vunnit något i hela mitt liv, står alltid på grönan och bara väntar på att hjulet ska stanna vid mitt nummer, men det sker aldrig hahahaha, men vem vet kanske går bättre i en sådan här tävling?

  Jag skulle vilja vinna för att min tandhygien är kanske inte den bästa, tycker det är väldigt tråkigt att borsta täderna och när jag var liten skippade jag alltid det vilket har gett mig lite svagare tänder idag vilket är jättesynd. Skulle iaf vara jättekul att vinna en sån bra tandborste som faktiskt kan göra det hela lite roligare 🙂

 41. Hej! Jag skulle vilja vinna för att få motivation att borsta tänderna! Jag vet att det är viktigt men jag tycker verkligen att det är jättetråkigt! Så en ny borste hade gjort det mycket roligare 🙂

 42. Denna skulle jag vilja ge till min sambo om jag vinner. Han är inte den bästa på att borsta tänderna och kanske skulle jag slippa tjata på honom om han har en sån här rolig tandborste, tekniknörd som han är!

 43. Hej Ida!:) Den är tävlingen hoppas jag verkligen på. Som person har jag alltid haft mycket lätt att bilda hål i tänderna och väldigt snabbt:( Jag får vara extra noggrann att sköta mina tänder. Jag kan inte utesluta fluor och tandtråd, det slutar bara med hål och då är man där igen. Däremot känns det väldigt fräscht efter man skött sina tänder. Hade varit superkul att vinna.
  mvh/ Louise. P.s! Du är verkligen en inspiration för mig. TACK för en superbra blogg:D

 44. Jag skulle vilja vinna för att jag tycker lite synd om mej själv just nu. Är gravid med nummer två och började graviditeten med att må väldigt illa och fick inte behålla maten på många veckor så ja gick ner 10kg på bara några veckor. Vilket ledde till att mina tänder inte mår så bra.. Sen fick jag fruktansvärd foglossning redan i vecka 13 så ja blev sjukskriven. Nu är jag i vecka 28 och fick precis reda på att dom misstänker att jag har havandeskapsförgiftning. Så ja skulle behöva nått som piggar upp. All min energi går åt till att va den bästa mamma ja kan till lillgrabben så vore kul med nått litet bara till mej.

 45. Hej, jag vil så jätte gärna pröva en sådan tandbörste. Det är altid roligt att pröva något nytt 🙂

 46. Hej! Jag vill jättegärna vara med och tävla!
  Jag hoppas att jag vinner för att jag VERKLIGEN behöver en eltandborste! Jag är student och har väldigt lite pengar. Det, i kombination med typ världens sämsta tänder, gör att varje tandläkarbesök blir väldigt, väldigt dyrt.. Vilket faktiskt leder till att jag inte går till tandläkaren trots att jag skulle behöva.. Den enda gången mina tänder har varit utan hål när jag gått till tandläkaren har varit under de perioder när jag använt eltandborste istället för vanlig borste! Så att vinna en eltandborste vore en dröm för mig!! 🙂

 47. Jag vill vinna för att det skulle göra tandborstningen så mycket roligare! Kan knappast tänka mig att det finns någon modernare tandborste än denna!? Wow! Ett stort vitt ”tandleende” är dessutom nått av det härligaste som finns haha!

 48. Ida! Jag hade verkligen behövt vinna eltandborsten för jag har tränat så galet mycket armar och axlar på senaste tiden så jag kan knappt borsta tänderna längre. Bra för mina armar men inget vidare för mina tänder. Så med en eltandborste i handen hade jag både kunnat fortsätta köra stenhårt på gymmet men även hålla munnen fräsch! Kram / Emelie

 49. Jag skulle vilja ge den här tandborsten till min lillasyster, förra månaden fick hon tandställning och hon skulle verkligen behöva en eltandborste. Min fina lillasyster förtjänar verkligen den här, hon är en underbar person som skulle uppskatta detta enormt. Tyvärr har jag inte pengar till att köpa en själv, men om jag ha det så skulle jag, eftersom hon verkligen skulle behöva den för att hålla sin tandställning ren, och dessutom skulle hon bli så otroligt glad. / En storasyster som vill ge kärlek till sin lillasyster

 50. Jag har en tendens att borsta mina tänder alldeles för hårt vilket har gjort att jag borstar ner mitt tandkött som i sin tur leder till att tandroten kommer fram som skapar ilningar och ömt tandkött. I och med att jag får ont, så tror jag att det måste borstas ännu mer men som gör saken bara värre och allt blir till en ond spiral. Jag har fått tips på att använda en eltandborste för att få en mjukare borstning, men har inte prioriterat detta inköp i och med att jag är student. Men att få möjligheten till att vinna denna eltandborste kan jag inte missa, det skulle göra så att jag slipper tandvärken och ömmande tandkött, vilket skulle betyda otroligt mycket. Håller tummarna!

 51. Jag har tänkt länge att jag ska köpa mig en el-tandborste, men eftersom jag är student så räcker inte pengarna riktigt till. Så nu står det på min önskelista till jul, men hoppas självklart att jag får stryka den där ifrån (känns kanske inte som tandborste är det roligaste att skriva på önskelistan). Sen bör jag lägga till att jag har en extrem tandläkarskräck och i hela mitt liv har jag lätt fått hål i tänderna och behövt gå både två, tre och fyra gånger innan mina hål är lagade. Detta hoppas jag ska kunna undvikas med en modern el-tanborste 🙂

 52. Jag kom på tanken häromdagen att jag kanske skulle köpa mig en el-tandborste men insåg att det kostar en slant och att man inte har råd på en gång med det. Saken är att jag oftast slarvar extremt mycket med att borsta tändera för man helt enkelt inte orkar och då struntar man i det. Men jag tänkte att en el-tandborste kanske gör halva jobbet åt mig och ger mig motivation till att bli bättre på att borsta så man slipper skämmas varje gång man går till tandläkaren! 😛 Att tillägga är att jag senaste åren blivit mer rädd för att gå till tandläkaren! =/ så snälla låt mig få slippa hål!

 53. Jag har länge denna borste velat skaffa,
  men kontot har sagt ”nej, du kan ej nu denna haffa”
  mitt samvete säger ”du till tandläkaren bör gå,
  det var ett tag sedan, kanske tänderna börjar bli grå”
  En ren mun man aldrig kan sörja,
  därför skulle ju denna vinst min resa till tandis börja,
  Borsta, borsta, bort med plack,
  ”Inga hål” och jag sa ”tack,
  Oral-B mitt glada leende mig gett,
  Nu ska jag ut och le ännu mer brett”
  Sedan vinsten alla hål är som puts väck,
  det var ju inte så svårt, utan borsten satt som en smäck!

 54. Skulle bli överlycklig över att vinna denna tandborsten. Tänder har alltid, tyvärr, varit en stor del av mitt liv. När jag var 6 år slog jag ut min framtand, som jag ju precis hade fått. Sedan dess har jag legat TIMMAR (säkert dagar, veckor, kanske månader) i tandläkarstolen. Tandläkarna blev mina kompisar och var alltid glada att se mig, vilket ju var roligt men helst hade jag ju sluppit vara där och försöka få en relativt fin framtand. Sedan dess har jag haft en tråkigt gulaktig framtand som ingen tandläkare riktigt tagit på allvar. Sedan dess har jag haft hål, haft tandställning och en massa tandsten. Nu, vid 24 års ålder, håller jag äntligen på att få en fin framtand (som min försäkring lovar mig ska vara gratis!) men vad jag har fått kämpa. Banka in i huvudet på tandläkare att min framtand är viktig för mig, att den med sitt utseende ger mig sämre självförtroende och att JAG ser den varje dag och att JAG tycker den är ful. Att det inte spelar någon roll om andra inte ser den eller om andra inte bryr sig eller att jag när jag ”får barn bara kommer skratta åt den här framtanden och all fokus kring den”. För den är viktig för MIG, och det räcker. Har gråtit så många gånger över denna framtand och även om jag nu lärt mig att leva med tanden så hoppas hoppas hoppas jag att det äntligen blir ett slut på den här tandhistorien och att jag får en fin tand, för MIN skull. Så att vinna tandborsten hade ytterligare gett mig en positiv relation till mina tänder och jag ska vara så stolt över mitt leende! Kram och tack för din fina blogg.

 55. Hej!
  Jag skulle vilja vinna tandborsten och ge till mina barn så att tandborstningen blir en roligare sak i vardagen.
  Tack för en bra blogg! Mvh Kia

 56. Hej Ida!
  Tycker det är superkul att du har börjat med mer tävlingar på bloggen 🙂 Jo..jag HATARHATARHATAR att borsta tänderna, alla mina närmaste vet om det sååå väl! Tycker det är jättetråkigt att borsta och stå där, brukar bara borsta tänderna typ 30 sek. Det enda som är något positivt är att man blir fräsch i munnen. I början på 2014 var mitt nyårslöfte att borsta 2 minuter, vilket har gått sådär men jag har förbättrats. SKulle gärna vilja förbättras ännu mer 2015 med hjälp av ORAL-B 6000 som verkar mycket bättre och framförallt roligare än den borsten jag har nu.
  Kramaaar 🙂

 57. Perfekta tävlingen ju! Jag har tidigare haft tandställning och har därför nu en metalltråd på insidan av tandraderna för att hålla allt på plats. Gissa om det kan vara en utmaning att hålla rent! :O Skulle bli så glad får vinst denna gång! Stor kram och tack för en bra blogg 😀

 58. Räknas numera nyligen som vuxen ”enligt folktandvården”, vilket innebär att man ska börja betala för sina tandläkarbesök. Som fattig student gäller det att spara in där man kan. Vad vore då inte mer lägligt, än att få en tandborste som kommer göra tandborstningen både roligare och förhoppningsvis slippa man lägga onödiga pengar på tandläkarbesök, helt enkelt mer i fickan för att utnyttja min studietid till något roligare och bättre!

  [email protected]

 59. Jag tycker jag ska vinna denna tandborste för jag har kollat in den varje gång jag varit på Media Markt de senaste månaderna haha! Den är ju så himla rolig. Nästa år ska jag flytta hemifrån – till England! Skulle vara roligt med en flyttpresent så jag kan fortsätta hålla mina tänder hålfria, kämpar lika hårt med tandhygienen som med träningen;)
  Massa kramar till dig med världens bästa blogg!

 60. Hej hej!

  Tänder med ränder,
  borstas givetvis en gång i sänder.
  Men min eltandborste har blivit gammal och grå,
  ibland undrar jag om vi någonsin har matchat vi två.
  En riktig tandborste jag behöver,
  för att hålla min munhygien fantastisk framöver.
  Oral B 6000 har jag hört mycket gott om,
  så vi blir nog vänner med en gång 😉

  Passar på att önska dig en fantastisk dag!
  Hälsningar Frida

 61. Jag vill vinna för jag älskar verkligen rena, fina och friska tänder! Jag har varit noga med mina tänder ända sen jag var liten och tycker att tandhälsa är superviktigt.

 62. Hej Ida! Jag vill gärna vinna denna roliga tandborste. Har nyligen lagt 3245 kr på tandläkarbesök så jag kanske borde ta hand mer om nina tänder. Student och lever i nuet, då tänker man inte alltid långsiktigt. Ha en bra dag! Kram

 63. Hejsan Ida
  För mig är det jätteviktigt att ha friska tänder utan hål i, jag är 22 år och har inte haft ett hål i mina tänder skulle vilja att det förblev så resten av livet också och då behövs ju en grym tandborste 🙂 Skulle vara jättekul att vinna denna borste, har hört att den är hur grym som helst. Bästa bloggen ever 🙂

 64. Hej! Rolig tävling! Hade velat vinna den här tandborsten så att jag och mitt leende kan ut och riktigt glänsa 😀

 65. Åh vilken supertävling! Jag älskar allt som har med skönhet och hälsa att göra. Jag har faktiskt aldrig testat en eltandborste men min kompis säger att det är såå mycket bättre än en vanlig tandborste. B.la att tänderna håller sig renare längre. Det skulle vara najs då man ibland känner med tungan på tänderna och det känns smutsigt liksom. Skulle verkligen vilja prova och den här verkar ju super!! Dessutom är jag en sån person som älskar att gå till tandläkaren men blir nästan aldrig ditkallad.. Haha 🙁 så därför skulle det vara grymt att koppla tandborsten dit!!

 66. Jag skulle verkligen vilja ha tandborsten för jag tycker om mitt stora leende! Jag vet att mitt leende skulle uppskatta tandborsten oerhört mycket och tacka mig genom att fortsätta le och visa både tänder och tandkött varje dag!

 67. Här kommer det en sån väldans kvällstrött tjej. När mörkret faller på så följer även sömnen på.. och vad är jobbigare än att gå upp och borsta tänderna när man precis har råkat nicka till. Här ser jag ett ypperligt tillfälle till att få lite hjälp på traven med att hålla gaddarna rena och fina efter en låång plugg-dag!

 68. Min tandläkare är en hård en!
  Jag behöver råd för tandvården.
  Med den smarta från Oral-B
  kan borstningen mycket effektivare bli.
  Min självkänsla blir enorm
  när ett rent leende tar tandläkaren med storm!

 69. Hej ida!

  Vilken fin tävling.. Min motivering är att enda sen jag var liten har jag haft en tandsjukdom där mina tänder mjölas i sönder alltså har jag låsas händer längst in och jag är 21 år gammal.. Så jag måste verkligen bry mig till 110 % om min tandvård och jag lägger tusentals kronor varje
  år på mina tänder. Därför hade jag tyckt det varit mycket roligare med någon motiverande tandvårdsgrej i badrumsskåpet – och där tror jag Oral B eltandborste skulle passa fint.

  Kram
  Julia

 70. Jag har länge, länge tänkt skaffa en eltandborste eftersom tandsebissingarna sägs må bättre av det och nu har jag precis bestämt mig för att göra slag i saken när jag får den årliga ”chokladkakan spetsad med en lite peng” från farmor på min födelsedag nästa vecka. Men det hade ju varit underbart att vinna denna schyssta tandborste och kunna lägga födelsedagspengarna på något roligare, typ nya träningstights eller gosiga vantar till höstkylan! 😀

 71. Min tandläkare rekommenderar el-tandborstar och den här verkar så sjukt bra! Jag är jättesugen på att prova denna tandborste, för att aldrig någonsin få några hål i mina fina tänder! 🙂

 72. Hejsan!! Jag har tandställning och behöver därför vara extra noga med tandhygien. Just nu har jag en dålig liten borste från ÖoB. Jag skulle bli överlycklig om jag fick denna grymma borste hemskickad på posten 🙂
  mvh vilma.

 73. Åh! Jag är på jakt efter en sån här superborste efter att ha lovat min kompis som är tandsköterska att börja sköta om mina tänder bättre! Har tandläkarsträck och ingen lust alls att någonsin mer behöva gå dit, och men hjälp av denna bättras oddsen på rejält! Får annars köpa den själv men finns roligare saker en stackars student kan lägga pengarna på – tandtråd till exempel! Det är mer i min budgetnivå 🙂

 74. Jag har haft problem med mina tänder i hela mitt liv! Har emaljskada, jag har dargit ut 4 vuxen tänder och haft olika tandställningar i 6 års tid. Just nu har jag räls tandställning och är hos tandläkaren varje månad. Jag får nästan skrapa bort tandsten varje gång jag är där. Just nu har jag seriöst en tandborste för 10:- och denna oral b hade varit perfekt för mig men när man är 16 och går i gymnasiet kan man inte prioritera allt tyvärr!
  Hade blivit så himla glad om jag vann för jag vinner aldrig!
  Du har en jättebra blogg som jag alltid läser man får en sån inspiration av dig! 🙂

  Ha det så bra!

 75. Hej Ida! Blev sååå glad när jag såg denna tävlingen! I somras rotfyllde jag min ena framtand då jag fått en rejäl smäll på den. Sen dess har jag inte kunnat borsta den ordentligt med en vanlig tandborste för det har gjort så ont och nu har den även blivit grå och ful. Har länge velat ha en eltandborste men har aldrig haft råd att köpa en..Tror att denna hade varit perfekt för mig o min onda tand.
  Vill även säga tack för den mest inspirerande bloggen!!! Kram på dig 😀 <3

 76. Hej bästa Ida!
  Jag har alltid använt en vanlig traditionell tandborste men för något år sedan fick jag en el-talndborste i julklapp och jag blev helt kär. Trodde inte att det var sådan stor skillnad mellan en vanlig tandborste och en el-tandborste men det är det verkligen. Älskar den fräscha känslan efter man borstat tänderna med en el-tandborste, känns mycket renare helt enkelt. För ungefär två veckor sedan gick min älskade tandborste sönder och jag fick återgå till en gammal tråkig vanlig tandborste. Eftersom jag är fattig student har jag inte råd att köpa en ny. Jag skulle därför bli super-duper glad om jag vann den här tandborsten. Men oavsett vinst eller inte vill jag tacka dig för en fantastiskt bra och inspirerande blogg! 🙂 <3

 77. Hej Ida! Jag är en 13 årig tjej som inte har sitt favorit intresse av att borsta tänderna. För ett tag sedan när du la upp bilden med dig och din nya eltandborste började jag leta upp tandborsten. Den hade fått grymt bra poäng och jag ville så gärna ha tandborsten. Jag skrev faktiskt upp den på min önskelista. Jag slavar mycket när jag borstar mina tänder (försöker bättra mig), så jag laddade ner appen. På riktigt så har jag nästan väntat på att mina föräldrar ska köpa en sådan till mig. Sen idag såg jag inlägget på din blogg där man hade chansen att vinna tandborsten. Jag blev jätteglad. Det glädje min kväll. Min mail adress: [email protected]

  Kram, Elin

 78. Hej! Jag är en trogen följare av din blogg och gillar den skarpt då jag själv har liknande problem, mycket inspirerande att läsa!

  Ang. Tävlingen. Jag vill vinna för att jag har Oral B just nu, den mindre versionen och att få uppdatera sig till den här hade varit grymt för mina tänder! Dom skulle älska den!

  Tack för en jättebra blogg!

 79. Jag älskar att borsta tänterna. Jag verkligen gör det. Har ingen eltandborste men mina perfekta tänder (efter tandställning i tre år) är behov av en.

 80. Var nyligen hos tandläkaren och fick stränga tillsägelser om att jag borstar tänderna för hårt, vilket inte alls var bra för mitt stackars (tydligen) tandkött och högst troligt kommer generera tråkiga och smärtsamma konsekvenser i framtiden. Och för att inte tala om dyra! Tydligen har mina timmar i gymmet och på träningspass gett starka resultat på armarna, med den här bieffekten… Därför vore det grymt att få en eltandborste som säger till när jag använder musklerna för mycket vid fel tillfälle! Så sparar jag dessutom in på lite energi till vikterna istället 🙂

 81. Jag skulle bli sjukt glad om jag vann den då jag på senaste tiden har blivit allt duktigare på att ta hand om min munhygien, tandborstning, rengöring med tandtråd och sköljning med munskölj. Men en proffsig tandborste hade gjort allting så mycket bättre istället för den gamla vanliga.

 82. Vinner jag ska min älskade dotter få den fina tandborsten av mig. Efer att nyligen varit sängliggande i svår cancer så har tandhygienen kommit lite på sidan om, då hon varit så sjuk och fått många tuffa cellgiftsbehandlingar. Nu när hon kämpat sig igenom den hemska cancerresan så har hon börjat att tänka mer på sitt utseende. Så var vore inte bättre än att få vara snäll mot sina tänder och börja borsta med en fin eltandborste. Håller tummar och tår att just jag tandborsten får!!!!
  Kram

 83. Denna eleganta eltandborste vill jag verkligen vinna, till min underbara kvinna. Håller tummarna hårt!

  Mvh/Robert

 84. Så fin present till min kära fru i efterskott på hennes födelsedag. Hon skulle bli överlycklig för hon äger ingen eltandborste. Håller tummarna extra hårt att jag får överlämna den till henne!

  Mvh/Rolf

 85. Ska ge min underbara mamma den grymma eltandborsten om jag vinner den. Hon har nyligen vårdat mig i hemmet när jag nyligen var sängliggande i svår cancer och varit med mig som stöd när jag fick tuffa cellgiftsbehandlingar på sjukhuset. Hon är den bästa mamma man kan ha och jag älskar henne så. Skulle vara så roligt att få överraska henne. Hon äger ingen eltandborste och skulle verkligen behöva en till hennes tänder då hon har mycket tandsten. Hoppas hoppas!!!
  Kram Madelene

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar