Annons
Annons


TANKAR OCH DAGS FÖR ÅRETS CHIC GALA


Igår kväll spenderade jag på ett gym för att spela in videos som ni snart kommer få ta del av 🙂 Efter det gick jag hem slängde i mig mat och kunde inte sova pga. sjuka magsmärtor. Låg vaken i 3 timmar innan jag slocknade därav är jag galet trött idag.

Annons

Har ingen aning om vad det var?

Idag har jag jobbat hela dagen men har även hunnit med att äta en härlig detoxsallad med en vän under lunchen! När jag var på väg till lunchen kom en jätte gullig läsare fram till mig och pratade träning. Blir alltid lika chockad när någon känner igen mig? Lilla jag liksom? Ser ju på statistiken att ni är många som läser vad jag skriver varje dag men känns helt overkligt att det finns folk på gatan som vet vem jag är. Blir i alla fall alltid lika glad när ni kommer fram 🙂 <3

Nej nu är det dags att byta om till galakläder för ikväll är der dags att gå på årets Chicaste gala. I samband med den så släpps nya CHIC-tidningen där jag kommer ha ett eget träningsreportage. Spännande! 🙂 Att gå på gala är egentligen inte min grej! Helst av allt skulle jag vilja byta om till träningskläder och köra ett långt svettigt yogapass, äta en god middag och hoppa i sängen. Men dags att ladda om för klackar, smink, röd matta och kändisar. Kommer bli kul när jag väl kommit iväg!

Jag på förra årets CHIC-gala.

Bild: Eerobild

Nu kanske ni undrar vad som flög i mig? Vart kom det här inlägget från? Har nämligen fått önskemål om att skriva mer om min vardag. Jag tänker att det jag precis skrev är helt ointressant för er? Har jag rätt eller vill ni att jag ibland ska dela med mig av lite mer privat och vardagligt?

8 kommentarer | Translate


Annons
Laddar