Annons
Annons


TAGGA TAGGA TAGGA LÖPNING


God Morgon vänner! WOW vad många som är taggade på löputmaningen, snart uppe i 100 kommentarer! Det glädjer mig verkligen och självklart kommer den att bli av när ni är så taggade och jag har redan börjat förbereda och lägga upp intervaller.

Som jag berättade så kommer löpschemat att vara uppbyggt från grunden så man behöver inte vara någon van löpare. De första veckorna kanske till och med vissa av er känner att det är alldeles för lätt, men det är meningen och nödvändigt. Kroppen behöver vänja sig med belastningen och jag själv brukar alltid köra igång med de här 10 veckorna när jag vill komma igång med löpningen på ett skonsamt och hälsosamt sätt.

Har kört programmet på några av mina klienter som ALDRIG tidigare löptränat och en av dem hade både knä och ryggproblem. Jag bad klienten att köpa specialanpassade skor och sedan körde vi igång. Klienten tyckte först att jag var helt dum i huvudet och trodde inte alls på mig när jag sa att om 10 veckor kommer du kunna springa 30 min i sträck utan att stanna.

Efter 10 veckor var det examensdag och vi båda var nervösa! Men min klient klarade det och hade dessutom gått ner 8kg på köpet utan att ens ändra något i kosten och både knä och ryggproblem var som bortblåsta. En av de bästa stunderna i mitt liv som PT! 🙂

Så ska bli riktigt roligt att få följa er som tänker hänga på min löputmaning. Kommer även göra en hashtag  där ni kan lägga upp bilder så vi kan peppa och följa varandra så till er som ännu inte skaffat instagram gör det nu 🙂 (Ni hittar min instagram på @idasfitness)

Annons

Utmaningen startar igång måndag den 13 januari så se till att ha löpskorna inköpta tills dess 😉

31 kommentarer | Translate


Annons
Laddar