Annons
Annons


TABATA TRÄNINGSPASS


VARV 1

UPPHOPP

PLANKAN

VARV 2

MOUNTAIN CLIMB

CRUNCH

VARV 3

SQUATS MED HOPP

ARMHÄVNINGAR

VARV 4

BURPEES

DIPS

TABATA TRÄNINGSPASS
Jobba 20s, vila 10 X 8 av varje varv (4 gånger/övning).

VARV 1
Upphopp
Planka
X 8

VARV 2
Mountain climbers
Crunches
X 8

Annons

VARV 3
Squats med hopp
Armhävningar
X 8

VARV 4
Halv burpee
Dips
X 8

God morgon vänner! Idag hoppas jag att ni är superpeppade då jag satt ihop ett riktigt jobbigt pass till er. Det är en tabata workout. Det är 4 olika varv och man betar av 1 varv i taget. Man jobbar 20s och vilar 10s och kör det X 8 (4 intervaller av varje övning)

Ex. på varv 1. 20s upphopp, 10s vila, 20s planka, 10s vila, 20s upphopp, 10s vila, 20s planka, 10s vila, 20s upphopp, 10s vila, 20s planka, 10s vila, 20s upphopp, 10s vila, 20s planka, 10s vila.

Vila sedan någon minut innan ni kör nästa varv. 

Blir det för jobbigt så minska antalen varv. Är det för lätt så kör 2 omgångar av alla varv.

Vilka är med och testar veckans träningspass? Nu kör vi! 🙂

12 kommentarer till “TABATA TRÄNINGSPASS”

 1. Ojojoj! Här kommer det svettas mycket, så härligt!

  Jag har en fråga till dig också, ungefär hur långt kommer du när du springer intervaller gå 1 min/springa 1 min i 30-40 min? Du vet dem intervallerna du har tipsat om tidigare?

  Puss och Kram ?

 2. Hej Ida!

  Jag beställde hem MSM från Welloteket för 1-2 veckor sen och började med det när jag hade ett uppehåll med p-piller. Nu har jag börjat om med p-piller och undrar om MSM kan försämra effekten på skyddet? 🙂

 3. Nu blev jag sugen på att testa detta pass! Ska springa vårruset imorgon så tänkte egentligen ha lite vila dagen innan men lite tabata har väl aldrig skadat någon???

 4. Såg på snap att du hade en dålig dag! Ville bara skriva att du är min största inspiration och en helt underbar person! Blir alltid glad av att se dina videos eller de du lägger ut på snap, du gör min dag! Ibland behöver man dåliga dagar för att verkligen uppskatta dom bra dagarna, massor av kramar!!! ❤️

 5. Heej! Åh så himla snygga träningstights, vart kommer dom ifrån?? Har letat efter liknande såå länge!

 6. Hej Ida! För ungefär lite mer än en vecka sedan började jag äta ca 1/2 tsk – 1 tsk Spirulina i min smoothie varje dag. I början fick jag bara ont i huvudet ibland men nu efter ett tag har jag fått extremt ont i magen och haft det konstant i ett dygn snart. Kan det vara Spirulinan? Borde jag hålla ut och fortsätta eller vad skulle du gjort? Kram <3

  1. Ja både huvudvärk och orolig Mage är vanligt de första veckorna. Jag fick också det men det går över. Testa minska dosen om det blir för jobbigt. Kram ❤

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar