Annons
Annons


SVETTIGASTE PASSET PÅ LÄNGE!


IMG_3693-0.jpg

God morgon hjärtan! Alltså jag har fortfarande träningsvärk i kroppen efter söndagens monsterpass. Har inte kört ett sådant typ av pass på superlänge så min kropp fick typ en chock. Haha. Men i alla fall var det riktigt härligt efter en helg med typ 16 timmars resande + stillasittande med 3 rättersmiddag på bröllop. Behövde springa av mig lite. NI hittar hela passet nedan. Tycker verkligen ni ska testa det om ni vill ha ett svettigt och jobbigt pass! 🙂

Annons

Uppvärming: 5 min power walk

1 km löpning 
20 squats
8 smala armhävningar från tårna
30 bicycle crunch
X 5

Puh! Det blev alltså totalt 5 km löpning, 100 squats, 40 armhävningar och 150 bicycle crunch. Jag var genomblöt efter det kan jag säga 🙂

9 kommentarer | Translate


Annons
Laddar