Annons
Annons


SVETTIGASTE PASSET PÅ LÄNGE!


IMG_3693-0.jpg

God morgon hjärtan! Alltså jag har fortfarande träningsvärk i kroppen efter söndagens monsterpass. Har inte kört ett sådant typ av pass på superlänge så min kropp fick typ en chock. Haha. Men i alla fall var det riktigt härligt efter en helg med typ 16 timmars resande + stillasittande med 3 rättersmiddag på bröllop. Behövde springa av mig lite. NI hittar hela passet nedan. Tycker verkligen ni ska testa det om ni vill ha ett svettigt och jobbigt pass! 🙂

Annons

Uppvärming: 5 min power walk

1 km löpning 
20 squats
8 smala armhävningar från tårna
30 bicycle crunch
X 5

Puh! Det blev alltså totalt 5 km löpning, 100 squats, 40 armhävningar och 150 bicycle crunch. Jag var genomblöt efter det kan jag säga 🙂

9 kommentarer till “SVETTIGASTE PASSET PÅ LÄNGE!”

  1. Haha nej jag kör hardcore utan matta men det gjorde lite ont i ryggen på crunces så nästa gång får det bli matta 🙂

 1. Låter härligt! 😛
  Ida, jag har en fråga till dig:
  Jag har sträckt mig i rumpa/lår och ska i så liten mån som möjligt anstränga baksida lår för att detta ska läka. Sjukt tråkigt, då jag håller på med konstsim och jag vill ju fortsätta träna. Men, jag tänkte fråga dig efter övningar som tränar överkropp (dvs mage, armar, axlar,rygg) utan att använda benen? Min sjukgymnast, säger att situps ska jag t ex hålla mig borta ifrån, då man spänner baksida lår/rumpa i den övningen, så alltså är det ganska strikt på vad jag inte får göra. Har du några förslag på bra styrketränings-övningar men även konditionsövningar som man bara använder överkroppen i?
  Haha flummig fråga kanske, hoppas du förstår! Tack för den bästa bloggen någonsin!
  Kram Molly

 2. Hej Ida!
  Jag ska snart till Stockholm i ett par dagar och undrar om du har några tips vad gäller restauranger/caféer i Stockholm som serverar god vegansk mat/fika? Om du har några favoriter får du gärna dela med dig av dom då jag inte har någon koll på staden 🙂 Tack för en jättefin och inspirerande blogg!

 3. Först vill jag bara säga att jag älskar din blogg och att du tar tid att svara på kommentarer men känner inte du ibland att folk kräver lite mkt av dig? Att du ska ge svar som är långa och komplicerade och som kanske borde besvaras av läkare/psykolog eller en pt?

 4. Jag körde detta passet idag. Herregud så svettig man blev, men sån skön känsla efteråt. Älskar din blogg och Youtubekanal, hejja dig 🙂

 5. Hej Ida!

  Tack för att du inspirerar 🙂
  Jag har en fråga angående situps. Har problem med nacken redan efter en bilolycka. Får så ont efter jag gjort situps så jag antagligen använder fel teknik.
  Har du några tips vad man ska tänka på?

  // Ulrika

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar