Annons
Annons


SVAR PÅ KOMMENTARER


hej ida!
jag undrar om du har nåt bra tips på vart man kan köpa billiga danskläder? jag ska börja på en förberedande linje i höst, och måste ha massa nya danskläder, dyyyyrt! jag har köpt balettdräkter, skor och lite sånt på dance&gymshop, men jag måste också ha massa trikåer, hotpants mm och jag undrar om du har något bra tips på vart man kan köpa det? det känns lite dyrt att köpa vanliga svarta hotpants eller typ cykelbyxor för typ 300 spänn på en dansaffär…… trikåer kan man kanske köpa på typ H&M? tack för en bra blogg! kram

Annons

SVAR: Tack för din kommentar och vad roligt att du ska börja på en danslinje. Ja det är väldigt dyrt att handla på ”dansaffärer” och det är helt onödigt att köpa hotpants där eller på Stadium eller annan sportaffär. Jag handlar alltid träningskläder på H&M, BikBok, Gina, TopShop mm. BikBok brukar ofta ha grymma utförsäljningar med kläder (speciellt tröjor och linnen) som är perfekta att ha som danskläder. Lycka till med dansandet i höst! Kram Ida

Duktiga Ida! Blir så inspirerad och träningssugen när jag läser din blogg! Behöver bara klicka in mig här, så springer jag ner på gymet minuten efter. Kan inte du lägga upp ett klipp när du dansar balett? Vore så spännande att se när jag bara sett klipp på dig när du dansar andra stilar.

Puss & Kram!

SVAR: Tack så mycket vad roligt att höra 🙂 Haha nja inte balett, men ska försöka lägga upp något filmklipp på modern dans snart. Balett är bara något jag tränar för att hålla tekniken uppe 🙂 Kram Ida

hej! ordna en läsarfika någon dag?:)

SVAR: Ja men det var en bra ide. Just nu ska jag fokusera på skolan och klara av alla prov, men när jag är färdig så absolut! Vore väldigt trevligt att träffa er läsare! 🙂

Äter du naturell keso eller keso mini? Vet du om det finns laktosfri lättkvarg? :) Lycka till med skolan

SVAR: Tack så mycket! Jag äter alltid naturell keso och jag äter både mini och vanlig keso. Beror på vad som finns och vad jag är sugen på. Jajamen, det finns laktosfri lättkvarg från Valio. 🙂

Kommentarer till “SVAR PÅ KOMMENTARER”

  1. IDA!! Jag behöver din hjälp! Flyttade till London för snart 3 månader sen och ska bo kvar här ett tag, MEN jag har ett problem. Jag har än så länge inte hittat varken kvarg eller kesella, och jag klarar mig inte längre utan det 😉 Tänkte bara kolla om du har någon koll på vad de produkterna heter i andra länder, om du köpt de när du varit utomlands eller så. Eller om det finns någon produkt som är liknande. För det enda England har i den vägen är grekisk yoghurt, craime fresh och keso.

    /Jessica 😀

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar