Annons
Annons


SVAR PÅ KOMMENTARER


HEJ! :) jag undrar lite om discodans! jag är då 17 år och har inte dansat innan men känner att det skulle va kul och börja, kanske är för sent att börja nu men vet du om det finns något bra ställe i göteborg där dom lär ut discodans (för nybörjare)?? :P

Annons

SVAR: Hej! Det är aldrig för sent. Vet att det finns en skola som heter Sinclairs i Göteborg som har discodans 🙂 Kör hårt! Kram Ida

Å jag vill boka dig men bor inte i Sthlm. Kan man beställa kost och tränungsschema över nätet med dig och ha dig som någon slags coach? Jag vill så gärna komma i form och jag skulle vilja ha dig som coach! Tränar endel själv på gym så jag har erfarenhet av styrketräning själv. Kram wilma

SVAR: Yes det kan man absolut göra. Maila mig på [email protected] Kram Ida

Är det någon dansskola du ska undervisa på i Gävle eller en privatlektion? :O

SVAR: Jag har både och. Var där i fredags och kommer att komma tillbaka till Uddans i Gävle några gånger under hösten för att ha dansklasser och privatlektioner.

(Obligatorisk)Annons
Laddar