Annons
Annons


SVAR PÅ KOMMENTARER


Ida, vad gör du (om du nu gör det) när du umgås med dina vänner och till exempel sover borta hos de, eller om ni är ute och reser tillsammans när det gäller frukost? Jag och mina vänner brukar ofta hitta på massa roliga saker, åka på roadtrips, resor och liknande och då blir det ju så att man köper på sig mat. Oftast blir det en påse bröd som alla gillar (typ pågens runda vanliga polarbröd du vet) och lite sötad yoghurt och juice. Jag tycker det är onödigt att köpa egen frukost med mig för att det blir så mycket dyrare, och jag kan ju inte skippa att äta för då går jag hungrig. Detsamma gäller när man är med kompisar oavsett. Mina kompisar äter allt och jag uppfattas ofta som tråkig om jag säger ”neeeej, kan vi inte köpa kesella och bär istället för en marabou?”. Jag får alltid kommentaren ”men julia din nyttiga jävel. hur farligt är det om du äter lite choklad??” haha. Ibland får jag vika mig, ibland äter jag inte. Det är inte lätt när man är kompisar och alla har olika matvanor! :)

Annons

SVAR: Jag förstår precis ditt problem. När man har varit ute på turne och gigar eller tex. när vi var på turne med klassen så har man ibland fått äta det som finns att köpa eller det som serveras. Då gör jag ju självklart det även om det blivit vitt bröd med räkost 😀 Haha men har jag möjlighet att köpa bättre mat så gör jag alltid det även om det blir dyrare för jag vet att jag och mitt blodsocker mår bättre av det. Det är lite krångligt att ha speciella matvanor och man får endel kommentarer och folk tycker att man är löjlig. Det hjälper ofta att förklara varför man äter som man gör och att det inte är för att man tror man ska bli tjock. Stå på dig och lycka till 🙂

Kram Ida

Har du slutat äta kvarg??? Jag tror man får äta det även när man går på lchf.. eller? :)
Kram

SVAR: Haha nej jag blandar kvarg med turkiskyoghurt eller grädde nu 🙂 Kram

Hej super bra blogg! Men skulle du kunna svara på hur man får smalare lår? Vill ha större mellanrum mellan mina lår och mindre ”häng”(om man kan kalla det så..?)där bak Kram!

SVAR: Hej! Som jag sagt innan så går det inte att punktförbränna. Men vill du ha fastare ben/rumpa så är det bara att träna på med styrka, löpning och promenader 🙂 Kram

Kommentarer till “SVAR PÅ KOMMENTARER”

 1. hoppas hoppas du kan svara på min fråga också 🙂
  jag har tidigare ätit kost där man räknar kaloriintaget
  men nu när jag blivit sugen på att testa lchf (tack vare dig 🙂 )
  så blir jag förvirrad, hur många kalorier per dag får du i dig på ett ungefär ?
  jag testade räkna mitt dagsintag och det blev högre än jag tänkt mig,
  Då borde ju det bli tvärtom för mig, att jag går upp i ivkt med lchf?

  hoppas du har tid och lust att hjälpa mig lite 🙂

  tack för en inspirerande och uppmuntrande blogg

  kram

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar