Annons
Annons


SVAR PÅ KOMMENTAR OM STRETCH


Hej! Jag har en följdfråga! Har en rätt gammal sträckning i baksidan av låret, och tränar den så gott jag kan och är försiktig med att stretchingen där. Men borde jag undvika stretch på båda benen, risken är ju att man bli väldigt ojämn och det vill man ju inte! Vad har du för tips? /Amanda

Annons


SVAR: Hej Amanda! Jag är i samma situation och har funderat länge på detta och frågat mina lärare och alla säger olika! Endel säger att jag ska stretcha på på mitt friska ben för att få en jätte bra och flexibel sida, men jag har själv kommit fram till att jag inte vill det eftersom jag redan är vigare på det och redan ojämn! Att bli ojämnt stark och flexibel i kroppen leder sedan till fler skador! Så mitt tips till dig är att satsa på din rehabträning och bli frisk så du sedan kan stretcha båda sidor lika mycket! Kram Ida


1 kommentar | Translate


Annons
Laddar