Annons
Annons


SVAR PÅ FALSKA RYKTEN OM MIG…


Har sett en hel del falska påståenden/rykten om mig det senaste som jag tänkte klargöra här idag… Vi kan ju börja med några om babyshowern innan vi går över till personliga påhopp…

Jag och mamma och i bakgrunden ser ni in moster, kusin och barndomsvän Anna.

Annons

Att min babyshower var ett influencerevent…
Suck alltså… De som påstår det har noll koll. Jag hade alla mina närmsta vänner och familj där (förutom några som tyvärr inte hade möjlighet att komma). Att 3 av 20st råkar jobba med social media är inte så konstigt men både Sabina, Anna och Therese som har stora kanaler räknar jag som några av mina närmsta då vi kommit varandra mycket nära. Missade ni de andra 17 personerna som var där? Min mamma, moster, kusiner, åmålsvänner?

Att Michaela Forni inte ens var på Babyshowern och att jag anordnade den själv… 
Att folk uttalar sig ens utan att ha en aning. Michaela var på palts hela dagen och fixade allt och jag hade ingen aning om vart jag skulle, vad som skulle hända eller något. Jag hade bara skrivit en gästlista och fått ett datum så det var verkligen en överraskningsdag för mig.

Att alla presentkartonger från Hermes på babyshowern var tomma och bara användes som dekoration…
Haha det trodde jag också först när jag såg dem men så var inte fallet.

Min son kommer bli en bortskämd unge med märkeskläder…
Vet ni vad, jag kunde inte bry mig mindre än om märkessaker. Haha. De märkesprylar jag fått till Mini har alla varit presenter. Väldigt uppskattat som present men det är inget jag någonsin skulle köpa själv varken till mig eller Mini. Finns andra saker jag hellre lägger pengar på. Min kära man älskar att köpa presenter till mig och pushar alltid för att jag ska unna mig själv saker när det hänt något bra som tex lanseringen av mina produkter. Jag svarar alltid att jag inte önskar mig något annat en en skön massage eller en god middag. haha. Kläder från budgetkjedjor eller webshoppar mm går hur bra som helst för mig.

Att jag aldrig jobbat med ett riktigt jobb och fått allt serverat på silverfat. Att jag inte har varit ute i det ”riktiga” arbetslivet utan bara glassar omkring…
SÅ FEL!

Här har ni de jobben jag haft genom åren: Städerska på brandstation, skolor och avloppsverk, serverat och jobbat i kassa på pizzeria i 5 år, tagit hand om campingrestaurangen i Åmål 2 hela somrar, jobbat i klädbutik, jobbat på massa olika cafeer, jobbat i kassan och i köket på Max hamburgare, telefonförsäljare där jag sålde tidningsprenumerationer, tagit hand om ett helt golfcafe, jobbat i kassan och på golvet på ICA, danslärare, frilansat som dansare, receptionist på gym, jobbat inom hemtjänsten, frilansat som PT, jobbat som mediesäljare, startat egna bolag och nu som influencer/entreprenör.

De flesta av jobben ovan är lågbetalda jobb som jag jobbat dubbelt eller trippelt med i många år för att få ihop min ekonomi. När jag pluggade heltid på Balettakatdemien så ville jag inte ta studielån utan gick i skolan 9-17 varje dag och jobbade sedan extra som danslärare och på Ica på kvällar och helger + jobbade på olika restauranger mm under sommaren för att få ihop till både kusravgiften till skolan på 40 000kr och för att klara mig. När jag gick ut balettakademin för 7 år sedan så var jag pank, eller jag låg till och med på minus. Jag fortsatte jobba som dansare, danslärare och PT men ekonomin var för svår att få ihop och var ständigt orolig för ekonomin. Då bestämde jag mig för att söka mig vidare i livet för att spara ihop pengar till en insats till en egen lägenhet. Jag sökte jobb som mediesäljare på Aller Media och trots att det krävdes 4 års erfarenhet så lyckades jag knipa det jobbet. Jag la av med dansen helt och höll fokus på att tjäna ihop 300 000kr till insats. Det tog mig 2 år av hårt jobb (jobbade självklart extra på kvällar och helger under dessa 2 år som PT och danscoach och byggde upp min blogg under tiden) och sedan köpte jag min första lägenhet. Men det 2 åren var ingen lek. Jag var oftast först på jobbet och sist kvar. Jag satte min årsbudget först av alla båda åren jag jobbade där vilket ledde till en lön som jag aldrig tidigare haft.

Just detta påstående blir jag otroligt provocerad av då jag jobbat och jobbar fortfarande stenhårt. Till de personerna som slänger ur sig de bittra påståenden vill jag bara säga att du också har chansen att tjäna pengar och byta jobb om du är missnöjd. För 6 år sedan var jag helt pank och hade svårt att ens få ihop till mat och hyra. Nu har jag mitt drömjobb och tjänar bra, men det har INTE kommit serverat på ett silverfat utan det ligger mycket jobb bakom.

Att jag bor i en fin våning bara för att min man är miljonär och betalar allt…
Stämmer inte! Jag och Alex har 2 separata ekonomier och jag har betalt min del av lägenheten och äger 40% och Alex 60%. Ingen av oss hade kunnat köpa denna våning utan den andra. Det som gjort det möjligt är att vi båda gjort bra bostadsaffärer innan. Alex har dock varit i bostadsmarknaden typ 7 år längre än mig, men jag har kommit ikapp ganska bra genom att ha köpt och sålt lägenheter. Så nej sluta tro att jag lever på min man. Han betalar sitt och jag betalar mitt!

Så hoppas att ni som skrivit falska påståenden fått de svar ni sökte.

35 kommentarer till “SVAR PÅ FALSKA RYKTEN OM MIG…”

 1. Hej Ida! Följt dig ett bra tag nu och måste bara säga WOW! Är så sinnessjukt imponerad av dig, vilken inspiration du är. Älskar att ta en stund om dagen att läsa din blogg samt se dina youtube-klipp! Keep up the good work!😍

  Sen vill jag säga att det är så extremt tråkigt med alla dessa rykten… lider med dig som måste stå ut med sådant skit!

 2. Så tråkiga påhopp 🙁 det är förmodligen människor som är avundsjuka på vad du har och istället för att kämpa lika mycket själva är det lättare att klanka ner och hitta på hur du skulle ha nått hit..
  Bra kämpat Ida! Du är så värd detta efter allt slit. All lycka till dig och din lilla familj <3

 3. Så tråkigt med såna här påhopp. 🙁
  Jag tycker de va väldigt kul ide av Michaela Forni att fixa de här åt dig. 🙂

 4. Ida! Jag blir fan bestört.. Detta är tyvärr så otroligt typiskt för Sverige och Jante.. Missunnsamhet, avundsjuka, att trycka ner någon annan för att själv må bättre. Jag spyr. Jag har några tankar:

  *De personer som säger detta kan omöjligt vara stolta över sig själva, ha uppnått sina mål, tjäna bra eller vara tillfredsställda med livet. För tänk efter, hade de varit/gjort detta – vad hade de haft för anledning att trycka ner någon annan om de är säkra i sig själva och sina prestationer? Ta ett så enkelt exempel som när det har hänt något riktigt roligt och man är riktigt riktigt glad- inte fasen snäser man åt kassapersonalen på Ica, istället ler man ju fånigt åt nästan alla man möter. Hur man är mot andra speglar ALLTID utan undantag hur man mår och är mot sig själv.

  *Om de pratar om dig så gör du rätt. Ju mer de pratar desto bättre går det för dig. Dvs, att du det bra ställt och ett jobb som många drömmer om och det sticker i ögonen, KLART att folk pratar om dig. Försök se det som något positivt, ett kvitto på att du åstadkommer något. Jag tror inte att så många hade lika mycket åsikter när du jobbade som städare eller receptionist tex. ”Normalitet” kommenteras sällan, däremot det som sticker ut.

  *Alla som följer dig är bekanta med din resa, vi känner till historien om pizzerian i Åmål, om Balettakademin, om Allers Media, om dina lägenhetssköp, din och Alex delade ekonomi etc. De som kommer med dessa påståenden grundar ju dessa på luft.

  *Som du själv säger, alla har chansen och förutsättningarna att skapa ett tillfredsställande liv. Man borde göra det istället för att klanka ner på andra som har det man vill ha!

  Jag tycker verkligen att du ska vara stolt över dig själv! Du har så mycket erfarenhet, du vet hur det är att vara pank och uppskattar och ser värdet i alla privilegier. Du är 30 år och har åstadkommit mer än de flesta Svenssons gör under en livstid. Du jobbar hårt varje dag och nu är du dessutom gravid och jobbar på i samma takt!

  Du är så otroligt inspirerande på så många sätt. Det är ett uttryck som många slänger runt sig ofta, men du är verkligen en förebild för mig. En stark ung kvinna som driver flera bolag, som har bestämda åsikter, principfast, går emot strömmen, står upp för sig själv. Som har många härliga vänner, en fantastisk man och snart en son, som bor i en galet fin bostadsrätt, har en bra relation till familjen och ett fint ställe i Åmål att åka till. Som är framgångsrik men fortfarande så ödmjuk, modig som tagit många risker som det innebär när man startar bolag, jordnära, medveten, som jobbar på dig själv med personlig utveckling och tacksamhet, positiv och strålande vacker.

  Jag hoppas verkligen att jag också kan uppnå mina drömmar och vara en härlig och stark kvinna precis som du! Jag ser verkligen upp till dig. Tack för att vi får följa dig!

  1. Måste bara hålla med dig om precis allt du skriver.

   Jag och Ida kommer från samma stad Åmål.
   Kan ärligt säga att jag är svart/avundsjuk på Ida och allt hon har uppnått sen hon var med i Floorfiller.
   Men jag är GLAD för Idas skull att det har gått så bra för henne.
   Vi är lika gamla och hon är en STOR förebild och inspiration för mig att försöka nå mina mål jag har.

 5. Vad ledsen jag blir att folk gör sånna påhopp, du är grym och skit i dom. Det är bara avensjuka!!

  Glad Midsommar!

 6. Blir förvånad som hittade dig på YT när jag var utmattad (tittar sällan/aldrig på YT längre, då jag inte orkar sitta så länge, blev bättre med bloggar då), samt även lyssnar på din och din mans PODD. Har även lyssnat på dig när du var med i framgångspodden och berättade om hur du tagit dig dit du är idag.
  Förstår då inte hur folk hittar på dessa saker? Du har ju berättat om det? Måste vara människor som inte gjort efterforskningar?
  Sen är det väl så med vänner, att vissa träffar man genom jobbet/studier eller tidigare liv. Jag tänker att dina YT/sociala medier vänner är sådana som tillhör ditt jobb/yrke? Kollegor du blivit vän med, förstår inte varför det skulle vara fel att bjuda dem då. Ingen skulle väl ifrågasätta någon annan som bjöd sina kollegor på bröllop/babyshower eller liknade.

 7. Jag tycker du verkar vara en fantastisk stark och driven kvinna !! 🙂 Heja dig.
  Hoppas du får en underbar midsommarhelg .

  Kram Angelica

 8. Jag kan inte förstå de som frivilligt väljer att tro det negativa om människor det första de gör när de hör eller ser något. Tragiskt! Heja dig och din lilla familj!

 9. Så himla tråkigt Ida! Förmodligen är det människor som är avundssjuka eller leta ”fel”, till ingen nytta! Har följt dig i många år och inspireras av din härliga energi, positiva syn på hälsa, härliga poddavsnitt, bilder och inlägg på blogg/Instagram. Du och Alexander kommer bli världens bästa föräldrar till er lilla skatt. Fokusera på er lilla (kommande) familj, det är vad som verkligen betyder! ❤️

 10. Hej Ida! Jag är en jurist på 50+ som läst din blogg genom åren. Det som jag framför allt tyckt varit kul att läsa om är ditt driv och entreprenörskap. Ta inte åt dig av den där typen av idiotiska rykten från missunnsamma människor. Det lyser genom allt du skriver av hur fantastiskt begåvad du är och hur hårt du arbetar. Ser fram emot att fortsätta läsa om all din kreativitet! Lycka till med kommande bebis! Malin

 11. Jobbigt med folk som bara vill förstöra!! Dom är bara avundsjuka. Du som har kämpat så mycket. Ni är så värda allt detta. Stor kram!

 12. Heja dig!!! Vi dina riktiga följare vet hur allt ligger till!! Du är bäst och mini kommer få världens bästa mamma! (Och pappa) Kram

 13. Hej Ida.
  Har följt dig i ett par månader nu och det är tack vare dig som jag äter bananglass med pumpafrön varje morgon numera ❤️
  Blir så himla ledsen att du ens överhuvudtaget måste göra ett sånt här inlägg. Fyfan för vissa människor.
  Bästa Ida!
  All lycka till dig, Mini och Alex!

  KRAM

 14. Klok du är! Influencervärlden är intressant eftersom många av de största (Löwengrip, Beijer, Billgren etc) redan hade ett kulturellt eller ekonomiskt kapital (deras föräldrar/familj är kända företagare, konstnärer etc) innan de blev influensers, och därför hade en enklare väg in i livet som influencer. Du verkar verkligen ha jobbat dig dit, vilket imponerad mig. 🙂

 15. Fortsätta med det du gör Ida, som du gör grymt bra! Alla vi där ute tror inte såna saker om dig, kom ihåg det! Kämpa på 🙂

 16. Så himla tråkigt att du ska behöva försvara dig såhär 🙁 tråkigt med människor som pratar skit och ska lägga sig i allt utan att ens ha riktig fakta. Men det positiva med inlägget var att det var jättekul att läsa vad du gjort tidigare i livet! 🙂

 17. Jag förstår att det måste vara tufft att höra, läsa och ta all skit folk får för sig.. hade själv aldrig pallat. Men enligt mig spelar det ingen roll vad som är spons, om du har influencervänner eller om din man skulle vara rik utan jag följer dig för att du är du. Du är fantastisk, energisk och inspirerande och du kommer bli en fantastisk mamma. Ha en fin midsommar

 18. Kära Ida! Jag har nog tidigare tyvärr dömt dig, men sedan du blev gravid gav jag din kanal på youtube en ny chans. Jag måste erkänna att jag haft mycket fel om dig och jag tycker du verkar som en fantastisk person. Så tråkigt att man ska bedöma folk på yta och speciellt när man inte ens är insatt i vem personen är. Du har lärt mig en läxa. Sen tänker jag även, ang. att du skulle leva på din man?! Låter ju absurt.. ni är ju GIFTA och ska ha BARN tillsammans.. man lever väl och stöttar varandra? Visst kan man ha separata ekonomier, men i grund och botten kämpar man ju mot samma mål. Aldrig skulle man ju låta sin partner svälta eller hålla på att fjanta (tror du vet hur jag menar). Man hjälps ju åt! Stort tack iaf för att du öppnat mina ögon för hur fördomsfull man kan vara utan att inse det (något jag vill jobba på) och för en supermysig kanal och blogg! All lycka till dig, Pärlan och mini!

 19. Älskar podden! Jag har alltid trott att det var du som tog hand om Alex för när ni pratar med varandra märker man att det är du som är hans klippa i livet!
  ( nu menade jag inte penga mesigt för såna saker reflekterar jag inte efter då pengar bara är en siffra på ett papper)

 20. Hej Ida! Trist att folk ska hålla på att hitta på och ljuga ihop osanningar. Jag, och många andra, är otroligt imponerade av dig och du är en fantastisk förebild som verkligen har kämpat och fortfarande kämpar hårt! Kramar till er <3

 21. Tyvärr så sticker de i ögonen på människor, när andra har de för bra! Förstår inte varför man måste yttra sig i dessa lägen. Sen ändå mindre att de frivilligt följer dig för att du är intressant, för att sedan skriva spydiga kommentarer! Började följa dig på youtube ganska nyss, när du blev gravid. De för att jag har 2 barn och tycker de är spännande att följa din graviditet. Har nu sett att du är kul att följa på så många andra vis också 🙂 Du verkar va en toppen tjej!

 22. Hej

  Har inte alls fått den uppfattningen om dig, utan att du slitigt otroligt hårt för att komma dit du är idag. Ta ej åt dig av påhopp! Det är bara avundsjuka. Fortsätt inspirera och gör det som du gör! Du är så sjukt inspirerande! Lycka till med mini och sluta aldrig podda med Alex! Kram

 23. Tragiskt att du ska behöva försvara dig för dessa saker, skrattretande!

  Jag har en fråga, jag och min sambo har köpt lägenhet och kommer troligtvis också äga 40/60. Jg undrar om du kan svara på hörni fördelat upp det, praktiskt alltså, fick ni hjälp av banken, hyrde ni en en jurist? Hur såg ni till att det blev rätt fördelat så ni la rätt pengar, betala ränta, amortering osv.

  En andra fråga: du har säkert besvarat detta men vilken kokosolja använder du på tub?

  Tacksam för svar❤️

  Tack för din fina närvaro🌸

 24. tror hela Sverige har fattat att du är gravid. Du är 30 år och de ENDA DU SKRIVER OM är ” mini ” å visar upp att du är gravid. Snälla vi vet det. Allt annat som var bra med din blogg är borta eftersom det enda du snackar om är att du är gravid. Så tråkigt att läsa din blogg nu för tiden. VARENDA INLÄGG !! Säger detta då jag älskat att läsa din blogg tidigare i många år. Men asså de är för mkt.. så tråkigt !

 25. Men på riktigt. Varför hittar ni på saker en del av er? Jag är gammal nog att vara Idas mamma och kan inte förstå hur ni vissa av er kan ta saker i tomma luften och sen göra det till en verklighet. Avundsjuka i all ära, det är ok att vara avundsjuk så länge som det inte går till falska anklagelser och rena lögner. Själv är jag en ganska fattig halvtidspensionär och kan känna en viss avundsjuka att man kan köpa det man vill, vilket jag inte kan, med det sagt så menar jag att det är okey att vara avundsjuk men jag är inte avundsjuk på just Ida och alla andra som har det bra ställt. Dom har gjort sig förtjänt av varenda krona. Alla kan starta upp bloggar, YT och allt vad det finns så det är bara att sätta igång eller plugga till ett bra yrke. Själv är jag för gammal och sjuk så jag kan inte välja själv, vilket kan kännas lite bittert men att för den skull gå och snacka skit som jag förövrigt hatar, och påstå saker man inte har en aning om, det är way over……
  Varför kastar ni skit på folk hela tiden? Gör något vettigare av er tid.

  Tid dig Ida, jag hoppas du inte tar åt dig. Fortsätt med det du gör och ha ett bra liv. Gillar att du svarar och pratar pengar, för det verkar vara totalt förbjudet. Många vägrar tala om att dom tjänar pengar och hur mycket osv. Förstår inte det.

  Till nått helt annat. Jag är inredningstokig och älskar att titta på sidor med möbler inredning osv. Kan inte du skriva ner lite sidor du tycker om att handla ifrån och var du köper gardiner, eller var det finns ställen att köpa ifrån, möbler osv. Det skulle vara guld värd.
  Kram

 26. Helt vidrigt att du ens ska behöva stå till svars för alla dessa taskiga påhopp. Ibland är det som om skolgårdsmobbingen och skitsnacket bara antar andra former eller kontexter när vi blir vuxna. Fy fan för bullies hursomhelst! 😠 Hoppas du kan bli stärkt av alla som tror på dig och inte alltför påpekad och neddragen av enskilda avundsjuka individer!

 27. Hej Ida. Jag undrar mer över hur du tänker över de icke veganska presenterna du fick? Du som är vegansk och själv säljer veganska produkter hur tänker du kring att mini ska bära icke veganska kläder?

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)



Annons




Laddar