Annons
Annons


SVAR PÅ 2 KOMMENTARER


Hej! Har lite frågor och ingen annan har svarat så vet inte vart jag ska vända mig så snälla snälla svara :)

Jag tänkte förbränna lite ”extra fett” och tänkte börja gå i 1-2 per dag för jag har inget gymkort.
så nu tänkte jag bara, vad ska jag äta för att det ska bli lite skillnad? jag kan inget om kost och sånt när man tränar. och om jag skaffar ett gymkort vad rekomenerar du att jag ska träna då om jag vill gå ner i vikt? gångband?
HJÄLP MIG!

Annons

SVAR: Hej! Angående kosten så skulle jag satsa på att dra ner på kolhydraterna så som pasta, ris, potatis, bröd, frukostflingor, godis, läsk, chips mm. och satsa på att tillföra mer protein i kosten som kött, fisk, fågel, ägg och mejeriprodukter. För viktnedgång ska man blanda styrketräning och konditionsträning. Har du inte hållt på med styrketräning innan rekommenderar jag dig verkligen att ta hjälp av en PT i början! Kör hårt 🙂

Hur lång är du och vad väger du?

DU ÄR GRYM!!!

SVAR: Jag är 167 cm och väger allt mellan 54 och 57. Beror på hur mycket mat jag har i magen 😀

3 kommentarer | Translate


Annons
Laddar