Annons
Annons


SUPERKVINNAN


Jag har en vän som aldrig slutar att imponera på mig! Hon är en grym  dansare, danslärare, koreograf, nagelteknolog, sångerska, låtskrivare, smyckesdesigner och förutom allt detta är hon helt magisk! Med det menar jag att hon har massa kunskap inom healing, energier och läkekonst.

Annons

Förra julen så testade hon att heala mig några gånger och det var helt underbart! Går inte ens att beskriva känslan! Jag var lite skeptisk innan och undrade vad i hela friden hon snackade om men sedan förstod jag!

Vet inte hur många superkrafter denna kvinna har? Grym är hon på allt hon gör i alla fall min Celina! <3

Just nu försöker jag hitta en balans i mitt liv och min kära vän ger mig tips och råd för att hitta lugnet i min stressiga vardag. Idag har jag fått avslappningsövningar jag ska göra under kvällen. Bort med dålig energi och in med ny fräsch! Ska försöka följa alla hennes råd och kommer skriva om det i bloggen så ni kan följa. Glöm inte läsa Celinas blogg på http://celinaryden.se

5 kommentarer till “SUPERKVINNAN”

    1. And I love you!!! <3 Så duktig är du oct en fin vän! Såklart allt löser sig. Har gjort min övning nu och det känns mycket bra 🙂 Hihi <3 <3 <3

  1. Hej Ida!

    Skulle verkligen uppskatta svar på det här; hur räknar man ut hur mycket kcal man ska äta per dag? Sökte på Internet och fick fram olika uträkningar på hur mycket jag ska äta, både 2000 och 1500 kcal. Eftersom jag vill gå ner i fettmassa och gymmar fyra dagar i veckan är det rätt stor skillnad på om jag drar ner mitt kcalintag till 1000 eller 1500 kcal per dag..

    Kram på dig din galet vältränade människa 😀

  2. Hej! Tack för en superbra blogg! Jag har en fråga! Jag vill få plattare mage mer musköer och mindre fett runt höfterna.. Har du några bra kost och träningstips? Och om man deffar tar kroppen energi ifrån musklerna eller fettet? Tacksamm för svar kram!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar