Annons
Annons


STRETCHÖVNINGAR FÖR VADERNA


Nu när många av er springer så mycket pga. utmaningen, så kan det vara så att ni kanske känner er stumma i vader och får lite ont i benhinnorna? Då är det extra viktigt att ni ger era underben lite extra kärlek i form av stretch och massage.

Här kommer en video på de 3 bästa stretchövningarna (i mitt tycke) för vaderna…

English: When you run a lot it is especially important to give your lower legs and calfs extra love. Here you have my 3 best stretches for the calfs…

[youtube id=”WisGZiMNi9k”]

Annons

3 kommentarer till “STRETCHÖVNINGAR FÖR VADERNA”

  1. Hej Ida!! Jag är med i ”wargs challenge” & har tyvvär bara lyckats genomföra det 1 enda gång…jag springer på löpbandet på gymmet o e ingen van löpare så detta var typ första gången jag sprang så länge..(brukar annars bara köra styrka)! Anledningen till att jag inte har genomfört det e för att jag fick så sjukt ont i fötterna, på sidorna av fötterna typ..nu när jag springer e det ännu värre..finns det nån övning för detta eller kan det ha med mina skor att göra, att jag stiger snett

  2. Hej, jag är med och springer i utmaningen (är dock inte med i tävlingen) men nu senaste gången började jag känna av benhinnorna som jag tidigare haft problem med… Finns det något att göra för att undvika detta? Jag har redan köpt skor som ska vara bra. Riktigt jobbigt då jag tycker mycket om att springa 🙁

    http://nattstad.se/gettinghealthy

  3. Hej Ida! Jag sprang ganska mycket för ett tag sen, men jag får ALLTID håll, vad jag än gör eller hur jag än gör. Jag har prövat att ändra min ”springstil” jag har ätit 2-3 timmar innan, inte ätit alls och jag har verkligen prövat allt. Men det fortsätter och detta är inget som heller går att springa bort, så när jag ska springa milen har jag håll från kilometer 2 till jag springer i mål. Har du några tips på vad jag kan göra för att försöka få bort detta? 🙁

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar