Annons
Annons


STRETCHKLASS MED TANJA DJELEVIC


Igår var jag på Crunch gym och tog en klass som heter Bendable body. Det var svenska Tanja Djelevic, känd från Svenska Biggest Looser, som höll i klassen. Riktigt skönt var det att få stretcha ut min ömma kropp i dynamiska stretcher och jag älskar att de i yoga/stretchsalen här har på värme.

Annons

Det är något svenska gym verkligen borde tänka på då det annars är galet lätt att sträcka sig om det är för kallt i salen.

Klassen var i alla fall kanon och Tanja var superhärlig!

Jag och Tanja svettiga och glada efter klassen. 

4 kommentarer till “STRETCHKLASS MED TANJA DJELEVIC”

 1. Åh va kul att du gick på Tanjas pass! Hon är sååå bra! Springer på henne i Runyon på morgnarna.
  Ni har väl hikat nu när ni varit här?
  Vilket hotell bor ni på nu?
  //http://lenailosangeles.blogspot.com/

  1. Ja hon var riktigt härlig 🙂 Nej vi har inte hikat. Vart gör man det?
   Vi bodde först på ett supermysigt hotell vid Crecsent Dr som hette Crescent. Nu bor vi på Best Western på Sunset Blvd. Nära och bra till Crunch 🙂

   1. Toppen! Jag älskar Best Western, bodde alltid där när vi var här på sem innan vi flyttade hit. En supernära hike är Runyon Canyon. Tar ca 5 min fr er. Åk Sunset österut, vänster på Fairfax och sen höger på Hollywood Blvd, vänster på vista och så parkerar ni på franklin. Ingång till parken antingen fr Vista eller Fuller. Jag går där varje morgon. Helt underbart! Ta gärna hiken längst till vänster som kallas hero och är den jobbigaste av de 3! Tänk på värmen och gå inte mitt på dan bara. Du kommer gilla det!

    1. Ja det är riktigt mysigt här faktiskt och väldigt bra läge. 🙂 Tack snälla det ska vi förhoppningsvis hinna med att testa, låter supermysigt 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar