Annons
Annons


STORHANDLA FRÅN SOFFAN


– Inlägg i reklamsamarbete med Mat.se –

Att handla mat på nätet är det absolut bästa jag vet! När jag fick detta samarbetet med mat.se blev jag överlycklig då jag handlar där minst en gång i veckan. Det sparar tid, man slipper bära och man kan sitta i lugn och ro och handla från soffan. Perfekt att beställa hem tunga grejer som dryck, tvättmedel, frukt och grönt. Jag älskar hur man också kan sortera ut ex ekologiskt, glutenfritt mm. Det blir så mycket smidigare att handla då.

Annons

ERBJUDANDE – Nu får ni hela 200kr i rabatt om ni handlar för minst 500kr. Ange koden WARG när ni handlar. In och shoppa HÄR! (Gäller endast nya kunder). 

Det här shoppade jag här om dagen. Det blev massa grönt då jag planerat att testa pressa juice hemma i min nya juicemaskin. Så det blev allt från celleri, spenat, grönkål, gurka, romansallad, ärtor, groddar, citron, äpple, rödbetor, tomater, bananer, lime morötter, mynta, glutenfria wraps, mango, blåbär, hallon, tahini, tomatpurer och kokosmjölk. 

Sedan så har jag fått massor med frågor vart jag köper mina Big pack (2,5kg) ekologiska blåbär och andra bär och det hittar ni på mat.se. Så nice med Big pack!

Mat.se levererar alla dagar i veckan och beställer du innan 13 på vardagar så kan du även få hem det samma dag. Har ni inte testat så måste ni! Handlar ni över 700kr så är det även gratis frakt.

Så passa på att testa och glöm inte ange koden WARG så ni får er rabatt! In och shoppa loss HÄR!

 

9 kommentarer till “STORHANDLA FRÅN SOFFAN”

    1. Ja absolut! Du väljer mellan vilka tider 😊 är det så att du inte hunnit hem så kan de ställa utanför. Älskar detta!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar