Annons
Annons


STEKT SALLAD MED BOVETEPASTA (glutenfri, vegan) – RECEPT


vegan pasta recept vegan recept pasta

God morgon hjärtan! Hoppas ni mår toppen? Tack för all feedback igår, det betyder mycket när ni kommenterar <3

Fick även önskemål om att lägga ut fler recept så här kommer mitt absoluta favoritrecept på lunch/middag just nu. Jag snöar ju in på grejer och nu är det den här stekta salladen med bovetepasta. Bovetepasta är ett bra alternativ till alla er som äter glutenfritt och det innehåller även bra med protein för er som är veganer/vegetarianer. MUMS säger jag bara! Här kommer receptet.

STEKT SALLAD MED BOVETEPASTA:

INGREDIENSER:
Önskad mängd bovetepasta (eller valfripasta)
Isbergssallad
Pak Choi
Morot
Tomater
Groddar
Färsk basilika
Tamaris eller Soja
Sesamolja
Krossade tomater

Annons

GÖR SÅ HÄR: Koka pastan efter anvisning. Hacka upp önskad mängd av alla grönsakerna. Kan lova att man behöver mer än man tror då de krymper vid tillagning. Stek alla grönsaker på svag värme i tamaris och sesamolja och krydda med salt och peppar tills de är lagom mjuka. Häll på ca 1/2-1dl krossade tomater och värm någon min. Servera med pastan i botten.

Läs också:
Pumpasoppa men linser
Nyttiga veganska wraps
Vegansk pizza

19 kommentarer till “STEKT SALLAD MED BOVETEPASTA (glutenfri, vegan) – RECEPT”

  1. Hej Ida! Har beställt hem MSM nu och vill prova! jag ammar men får börja trappa ner nu för vill sluta, jag läste på en sida någon som skrev att man kan ta MSM när man ammar men inte så mycket? kan man börja ta lite tror du? kan man dricka alcohol när man ammar är det väl inte så farligt att ta lite MSM?

    1. Ja MSM är så bra 🙂 Varför man inte ska börja ta MSM när man ammar är för att det är utrensande och gör så gifterna kommer ut ur kroppen på alla möjliga sätt och det kan vara så att dedt även kommer ut genom bröstmjölken vilket gör att ditt barn då får i sig gift. Jag skulle nog vänta tills du ammat klart så du kan köra på riktigt 🙂 Kram Ida

  2. Åh vad gott det ser ut <3 Vet inte om du kanske skrivit om det redan, men det skulle vara SUPER om du kan tipsa om några olika bra pastasorter (bovete, ris, quinoa(?) m.m) som du testat, gärna vad de heter osv. Tycker det är svårt att hitta :-/ Du är BÄST..! 🙂 Kraam

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar