Annons
Annons


STÄLL ALLA DINA FRÅGOR OM DETOX?


img

Annons

Ultra detox

Okej vänner! Jag har fått så mycket förfrågningar om Detox. Varför gör man det? Hur gör man det? Vilken ska man välja? osv. Eftersom jag ej är något proffs på just detox så har jag bett mina sponsorer Holistic att svara på alla era funderingar eftersom de är proffs.

SÅ ställ alla frågor ni har om just detox så kommer Holistic svara på dem nästa vecka?

Frågade även om ni mina läsare kunde få rabatt på Detoxpaketet och ni får hela 20% om ni skriver koden Detox20 (var noga med stor bokstav på Detox) Erbjudandet gäller fram till 29 aug. Beställ paketet HÄR.

English: Okey my friends. I´ve got a lot of questions from you about detox. I´m not a detox pro so I asked my sponsors Holistic if they can answer your questions. SO ask all you want to know about detox now???

14 kommentarer till “STÄLL ALLA DINA FRÅGOR OM DETOX?”

 1. Hur reagerar de flesta i början av en detox? Blir magen i ”uppror” på något sätt eftersom den inte är van?

 2. Hur länge ska man detoxa? Hur hårt kan man träna? Bör man använda något tillskott eller räcker det med bara grönsaker? Vad ska man undvika att äta?

 3. what are the benefits of detoxing your body and how often should you detox it? is it better to make a ”real” detox diet for a few days with eating completely nothing and flush it all out with special drinks or with a program like you offer (still eating but drinking this powder 2times a day? and can you really loose weight with it or is it if you loose some weight only water…? thank youuu 🙂 <3

 4. Hej Ida!
  Har läst din blogg under några veckor nu och du verkar veta vad du pratar om, vilket är SÅ skönt.
  Nu till min fråga – Jag är allergisk mot både laktos och mjölkprotein, vilket betyder att jag inte kan äta dom tabletterna cellencym som du rekommenderar eftersom det är laktas där i. Jag undrar om du vet några andra tabletter/pulver som inte innehåller detta ämne som även jag skulle kunna äta, för jag har jätteproblem med svullen mage osv när jag ätit, har testat att utesluta både det ena o det ändra men det ända som hjälper är att inte äta och hur kul är det när man älskar mat!? är SÅ tacksam för svar!

  1. Hej fina du och tack snälla 🙂 <3 Laktas är inte mjölk utan ett enzym som bryter ner laktos så du kan äta dem 🙂 Kramis

   1. Tack snälla för ditt svar!
    Men jaha! Jag vet att laktas hjälper till att bryta ner mjölksockret så att om man är laktosintollerant så kan man äta livsmedel med mjölk i om man äter en tablett med laktas i, vilket jag aldrig har kunnat göra eftersom jag är allergisk mot både och. Men då kanske det är så att jag kan äta dom cellenzym och att det inte gör något att det är laktas i eftersom jag ändå äter helt mjölk och laktosfritt? Utan då hjälper det bara till att bryta ner och gör så att jag tar upp mer näring av maten och kanske slipper uppblåst och allt som kommer med där. Är så förvirrande? haha.

 5. Hej! Perfekt eftersom jag precis har börjat på en 30 dagars detox och har en fråga. Jag har hållt på i 6 dagar nu. I början var jag hård i magen men nu är jag väldigt lös i magen. Så fort jag har ätit får jag ont i magen och måste springa på toa. Det är jättejobbigt och jag brukar aldrig ha det såhär annars. Ska det vara så under en detox? Har det att göra med vad jag äter? Har inte varit strikt första veckan utan fått i mig lite kött,gluten och mejeriprodukter. Tack för svar 🙂

 6. Jag funderar över vad själva syftet med detox är samt vad resultatet blir. Vad gör detoxen som kroppen inte kan göra själv? 🙂

 7. Hej bästa du! Jag ser ingenstans att fylla i rabattkoden? Jag har blivit medlem där nu och har detoxpaketet i varukorgen, men jag kommer bara direkt till betalningen. Kram och tack för en bra blogg 🙂

 8. Hur ska man äta under en sån här detox? Vad ska man undvika, minska på, öka m.m? 🙂
  Hur påverkas humöret?
  Hur kan man träna under en detox? (Om man nu måste ändra kosten)

  🙂

 9. Om man är en smalis o verkligen inte vill gå ner i vikt, hellre gå upp i såfall, är det dumt/risky/onödigt att detoxa då?

 10. Kul jag som tänkt köra detox snart igen!

  -Är det bättre med en kortare och intensivare dexox eller en längre men inte lika strikt?
  -Vart bör man dra gränserna med vad som är okej att äta? Jag har tidigare upplevt att jag inte riktigt blir mätt, jag blir snabbt hungrig och måste äta igen (Så magen aldrig får vila vilket inte heller är bra)
  -Immunförsvaret ska ju stärkas av detox men finns det en risk att det är försämrat under tiden (innan det blir bättre)?

  Tack på förhand 😀

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar