Annons
Annons


EKOLOGISK SPRAYTAN BEAUTY STOCKHOLM


Igår var jag hos bästa Ludmila på Beauty Stockholm och gjorde en Ekologisk Spraytan! WOW vad jag älskar det! Tar 10 min och sedan är man brun som en pepperkaka och på mig brukar det hålla i 1-2 veckor.

Annons

Känner man sig någon gång på riktigt dåligt humör eller är inne i en period man känner sig lite nere så kan jag garantera att en soldusch piggar upp en rejält! Om inte solduschen gör det så gör definitivt Ludmila det för gulligare tjej får man leta efter!

Nu gör jag inte spraytan regelbundet (även om jag skulle vilja det), utan jag gör det ibland inför tillfällen då jag vill vara lite extra fin. Imorgon är en sådan dag då jag ska fota ett nytt omslag. Wohoo vad kul det ska bli!

 –

Vill ni också boka spraytan hos Ludmila på Beauty Stockholm hittar ni henne HÄR.

bild (3)

 

9 kommentarer | Translate


Annons
Laddar