Annons
Annons


SÖTSAKER ELLER INTE?


SVAR PÅ KOMMENTAR:

En liten fråga bara.. äter du någonsin något onyttigt? Du verkar ha sådan bra diciplin vad gäller mat! Någon gång måste du ju unna dig, så som du tränar? :o


SVAR: Jag ser det inte som diciplin utan mer som en livvstil, sedan beror det ju på vad man anser som nyttigt och onyttigt? Jag anser att tex. en mjuk smörgås med smör och ost är ganska onyttigt, men äter det ändå ibland om jag skulle bli sugen på det! Men skulle aldrig sitta och frossa i godis, läsk, chips, kakor eller galss bara för att det är fredagsmys eller ”för att jag kan det” för att jag tränar så mycket! Sedan är ju alla männsikor olika! Jag slutade med sötsaker för några år sedan och mår mycket bättre av det! För mig är det: antingen äter jag, eller så äter jag det inte och jag valde inte!

Annons

Skulle det vara så att jag någon gång blir sugen så skulle jag äta lite, men jag tror inte det skulle hända eftersom jag mycket hellre äter mat! Igår kväll ”unnade” jag mig tex. kesella med äpple och kanel till fredagsmys efter middagen. För mig är det mycket godare än ex. godis! Sedan mår man mycket bättre efteråt också 🙂


Det här är godis för mig…


7 kommentarer | Translate


Annons
Laddar