Annons
Annons


SMÄRTA I BENHINNORNA


Svar på kommentar…

Hej Ida.

Har en liten fråga…igen. Haha du har fått en del av mig den senaste tiden. Det är så att jag har börjat få lite smärta i benhinnorna och det enda råd som finns är vila, vila, vila men jag kan verkligen inte det. Har inte tid plus att jag kommer få ett totalt psykbryt om jag måste vila eller byta träningsform. Dessutom verkar det som att alla får tillbaka sina problem om de försöker vila bort dem. Har du haft den här typen av problem någon gång och har du några råd?

Annons

Tack på förhand och tack för en grym blogg.

//Jessica

SVAR: Hej Jessica! Jag har haft problem med benhinnorna när jag var yngre och det var för att jag gick långa promenader i fel skor. Att växla mellan kallt och varmt vatten på underbenet när man duschar ska vara bra för att få igång blodcirkulationen. Annars skulle jag se till att besöka en duktig idrottsmassör som kan hjälpa dig med ditt problem och alltid ha på bra skor med stötdämpning.

Lycka till Kram Ida

Kommentarer till “SMÄRTA I BENHINNORNA”

 1. Kanske kan vara till hjälp när eländet dyker upp.
  Tidningen Fibromyalginytt har testat ett terapeutiskt plåstret
  som producerar FAR INFRARED värmevågor 12 timmar.
  Plåstret är utan kemiska tillsatser och alstrar djupgående
  värmeverkan och smärtlindrande effekt.
  Är för reumatisk värk men fungerar även vid ryggskott
  och whiplash skada och andra värktillstånd. PLåstret fungerar utmärkt som monoterapi. Det innehåller inga läkemedelstillsatser och kan därför kombineras med annan medicinering om detta är nödvändigt. Läs medlemstidningen nr 4, december 2011

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar