Annons
Annons


SLUTSPURTEN…


God morgon vänner! Nu är jag tillbaka i Stockholm och har en fullspäckad vecka. Det känns liksom som att det är slutspurten nu för alla innan midsommar och det brukar alltid vara en hektisk period då då alla vill få klart allt innan semester.

Annons

MÅNDAG
Idag ska jag göra mycket jobb framför datorn då jag ligger efter. Det blir att betala och skicka fakturor, svara ikapp mailen, förbereda blogginlägg och kommande samarbeten. Sedan ska jag försöka få till ett träningspass och i eftermiddag ska jag ha möte med min assistent och ställa in och ladda upp tisdagens video.

TISDAG
Fota och filma med Lisa hela förmiddagen. Möte med ett affiliatenätverk och sedan träna.

ONSDAG
Börjar dagen med en härlig gravidmassage och sedan direkt till frisören en snabbis för att sätta om 2 slingor och efter det spela in veckans poddavsnitt. Efter det måste jag hem och ladda upp och ställa in torsdagens video.

TORSDAG
På morgonen måste jag spela in 2 videos som ska skickas in innan fredagen. Sedan ska jag ha möte med Welloteket och på eftermiddagen ska jag medverka som gäst i ett TV-program som kommer till hösten. Ska bli kul 🙂

FREDAG
Börjar dagen med ett träningspass med min PT och efter det ska jag ha möte med teamet bakom mitt eget skönhetsmärke. Sååå pepp! Ansiktskrämen finns redan ute i butik och resten borde komma denna veckan eller nästa.

LÖRDAG – SÖNDAG
Har bokat upp dejt men min älskade man hela lördagen. Vi har inte bestämt vad vi ska göra än men något mysigt blir det. Sedan ska jag boka upp fler kompisdejter 🙂

8 kommentarer till “SLUTSPURTEN…”

  1. Sådan fin bild :D. Älskar hundar :D.

    Fin vecka du har framför dig, och spännande det där med tv-programmet :).

  2. Du vet att du kan bli anmäld för din smygreklam för Gina Tricot? Det är ganska uppenbart att du är sponsrad när du länkar kläder från dem nästan varje dag, eller har jag fel?

    1. Du har fel! Jag är inte sponsrad utan köper kläderna. Använder dock reklamlänkar vilket står på Instagram 😊👍🏻

        1. Jag gillar kläderna och köper kläderna och folk undrar alltid så självklar länkar jag. Sedan tjänar jag på reklamlänkar men det är inte mycket. Jag gör absolut gratis reklam ofta för att tipsa om saker jag gillar. Är det något konstigt?

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar