Annons
Annons


SISTA DAGEN PÅ PT-SCHOOL


Puh! Efter 9 härliga dagar på PT-school med superhärliga klasskompisar var det lite sorgligt att det redan tagit slut! Har varit på skolan mellan 10 och 13 timmar om dagen nu 9 dagar i sträck och blivit överöst med häftig information av de grymma lärarna! Förstår varför PT-school har så bra rykte! Alla jag pratat med har sagt att detta är den överlägset bästa utbildning om man ska bli PT och jag kan inget annat än att hålla med! Supernöjd!

Annons

Idag har jag i alla fall testat att köra ett riktigt PT-pass på min klasskompis/klient. Det var hur kul som helst och min klient svettades floder! Var väldigt lärorikt och jag fick väldigt bra och användbar feedback av lärarna som kollade på och min klient var nöjd och svettig 🙂

Nu väntar dagar, veckor eller till och med många många månader med eget plugg hemma och på skolan med lärarhjälp för att klara de 7 teoriproven och praktikprovet (kondition, styrka, stretch) som man måste klara innan man blir diplomerad Personlig Tränare. Just nu känns det väldigt långt bort och jag vet inte riktigt vart jag ska börja? MEN jag kommer definitivt att klara det! Can´t wait!

Skolans gym… Bilden lånad från min kära klasskompis Malin 🙂

(Obligatorisk)Annons
Laddar