Annons
Annons


SHOPPING IN ISTANBUL


Istanbul-shopping-3istanbul-shopping1istanbul2istanbul-shoppingistanbul-shopping2

God morgon från Istanbul mina hjärtan! Uppe med tuppen idag för vi ska åka båt ut till en ö. Ska bli riktigt nice faktiskt och ska försöka att fota lite 🙂 Det är supervarmt här och igår så var vi på världens längsta shoppingrunda på 2 stora marknader (Grand Bazaar & Spice market)  och svetten bara rann av mig när vi kom hem. ”Bikrampromenad” på 4 timmar fick alltså bli gårdagens träningspass. Så nice, haha! Shoppade en solhatt och en sjal + en selfiestick, ögonbindel, torkade blåbär och nötter. Så kul att gå på marknad! Ska använda min hatt och sjal idag då jag inte använder solskyddsfaktor utan när jag känner att jag fått nog av solen så täcker jag mig med dem istället. Funkar toppen och hoppas det även funkar idag 🙂 Hörs senare! Puss, I

Annons

//English: Good morning from Istanbul my sweethearts! Today we are going on a boat trip to an island and I will try to take some nice pictures 🙂 It´s superhot here and yesterday we went on a long shopping on a market and it was so sweaty! 4 hours of walking in the heat was yesterdays cardio workout 😀 Shopped a sun hat and a shawl + a selfiestick, blindfolded, dried blueberries and nuts. So fun to go on a market! Talk to you later! Love, I

30 kommentarer till “SHOPPING IN ISTANBUL”

 1. Åh backflash, har sett liknande bilder förr, tror det var hos Kenza. Just det där med kryddorna. Det ser så härligt coolt ut, fullt med kryddor… fina bilder.

  1. Ja det var nog både hos mig och hos Kenza 🙂 Det var från när vi var i Marocko tillsammans då besökte vi också en kryddmarknad 🙂 Så fint!

 2. Hej Ida! Istanbul är verkligen fantastiskt, enjoy!
  Jag reagerade på när du skrev att du inte använder solskyddsfaktor, tror inte du nämnt det tidigare? varför har du tagit det beslutet, pga innehåll, allergi eller annat? jag är rätt skeptisk mot att kleta på tjocka lager med kräm så vill gärna ha din syn på detta.

  Kraam!

  1. Ja jag är väldigt skeptisk då de innehåller så mycket skit. Jag tycker inte man ska vara i solen längre än vad man kan. Bränner man sig så har man varit i solen för länge. Bättre att ta på kläder än att smörja in kroppen i massa gift + att man även då kommer vistas i solen för länge. Kramis

 3. Hej Ida! Ser ut att vara fantastiskt i Istanbul. Häftigt att gå på lokala marknader också. Jag är tvungen och fråga, på din snapchat igår eller förrgår när du åkte till Istanbul hade du på dig ett par mörkblå prickiga byxor. Blev helt kär i dem så måste fråga var du har köpt dem? Kram och tack för en superbra och inspirerande blogg!

  1. Ja det är så himla mysigt och kul! Gillar verkligen Istanbul! Jaa de är så sköna och jag köpte dem på Zara för typ 2 år sedan tyvärr :S Men du kan säkert hitta liknande nu också. Kramis

 4. Hej Ida 🙂 undrar om du vet någon som hyr ut någon lägenhet i Stockholm? Gärna hyfsat centralt! Kram

 5. Men vad lyllo, själv är det iskallt och regnar här hemma ju 🙁 Men vad kul att vara i Istanbull och du är så sjukt fin Ida!

  1. Ja Istanbul är verkligen galet trevligt! Absolut en stad jag vill åka till igen. Ska njuta av sista dagen imorgon 🙂 KRamis

 6. hi ida you look amazing could you please send me picture or full names of shampoo, conditioner all hair products you use hugs

 7. Hej ida!
  Jag har haft ganska stora problem med min hy på senaste tiden och har testat olika krämer osv, men ingenting har riktigt fungerat, därför har jag börjat undra på om jag kanske har någon obalans i kroppen av något slag som skulle kunna avhjälpas av vitaminer eller liknande. Har du något tips på tillskott som hjälper mot problemhy? Skulle vara jättetacksam för svar (även om du kanske inte vet).
  Kram

  1. Hej finis och tack för din kommentar! Det beror på obalans i kroppen men jag kan inte säga vilken då det är så olika. Min pojkvän har alltid haft problem med hyn men nu när han slutade med mjölk så försvann det + att det blev ännu bättre nu när han börat ta tillskott på de obalanser i vitamin/mineraler han hade. Mitt tips är att du kollar upp det genom hårmineralanalys och hormontest för hormoner kan också vara en stor orsak. Kramis

 8. Fina bilder! Kul att ta fotograferandet till en ny nivå 🙂 Vart har du köpt den lilla svarta väskan?

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar