Annons
Annons


SHOPPING IN ISTANBUL


Istanbul-shopping-3istanbul-shopping1istanbul2istanbul-shoppingistanbul-shopping2

God morgon från Istanbul mina hjärtan! Uppe med tuppen idag för vi ska åka båt ut till en ö. Ska bli riktigt nice faktiskt och ska försöka att fota lite 🙂 Det är supervarmt här och igår så var vi på världens längsta shoppingrunda på 2 stora marknader (Grand Bazaar & Spice market)  och svetten bara rann av mig när vi kom hem. ”Bikrampromenad” på 4 timmar fick alltså bli gårdagens träningspass. Så nice, haha! Shoppade en solhatt och en sjal + en selfiestick, ögonbindel, torkade blåbär och nötter. Så kul att gå på marknad! Ska använda min hatt och sjal idag då jag inte använder solskyddsfaktor utan när jag känner att jag fått nog av solen så täcker jag mig med dem istället. Funkar toppen och hoppas det även funkar idag 🙂 Hörs senare! Puss, I

Annons

//English: Good morning from Istanbul my sweethearts! Today we are going on a boat trip to an island and I will try to take some nice pictures 🙂 It´s superhot here and yesterday we went on a long shopping on a market and it was so sweaty! 4 hours of walking in the heat was yesterdays cardio workout 😀 Shopped a sun hat and a shawl + a selfiestick, blindfolded, dried blueberries and nuts. So fun to go on a market! Talk to you later! Love, I

30 kommentarer | Translate


Annons
Laddar