Annons
Annons


SANNINGEN OM MITT LIV!


475a7592

God morgon vänner! Jag tänker inte ljuga… jag har haft det så galet stressigt de senaste dagarna och tack gode gud att jag är bra på att förbereda blogginlägg men idag var det helt tomt i mina utkast vilket nog ALDRIG har hänt i min blogghistoria. (Annars förbereder jag alltid inlägg som ligger i utkast)

Annons

Idag åker jag till Åmål för att fira jul och alltid när man åker någonstans så blir det panikensmamma innan. ALLT ska hinnas tryckas in i sista sekund. Igår gick jag upp och klippte en video, slängde i mig frukost, iväg till nya lägenheten för att träffa snickare, tog en taxi till ett möte med programmerare (blev 15 min sen), sprang till kontoret, gjorde en thumbnail och laddade upp en video, packade ordrar, panikbeställde varor som tagit slut på Welloteket, sprang och köpte emballage, slängde i mig en lunch vid 14.30 innan jag tog en taxi till en videoinspelning, efter det spelade vi in ett reklamsamarbete till podden + en hel podd, tog en promenad hem, började packa, slog in julklappar, städade (ska ha visning idag), betalade räkningar, betade av 30 mail och avslutade med att bära ner grejer till förrådet. PUH! En helt vanlig dag i mitt liv! Så glammigt var det! NOT! Det sjuka är att jag ligger här och tänker att jag inte gjort ett skit idag.

Så här har nog de senaste veckorna… eller nej månaderna sett ut. Jag känner bara att jag måste styra upp det här 2017. Så här kan jag inte hålla på! Vissa dagar absolut men när det börjar bli veckor och månader är det inte ok. Men jag ser ljuset och kommer träffa några som mailat in och förklarat för mig att de tror de kan styra upp mitt liv. Haha, det ser jag fram emot! Måste bara släppa mitt kontrollbehov. Ska jobba på det i jul.

Det var sanningen om mitt liv just nu hörrni. Ett litet ovanligt blogginlägg för att vara mig då jag annars inte brukar vara så personlig just här. Kanska ska börja med det 2017, eller vad tycker ni? Eller föredrar ni bara inlägg om recept, kost och träning?

Nej nu ska jag packa ihop resten och göra mig redo för tågresa mot Åmål! Kommer jobba där från men så sjukt skönt att man inte är tillgänglig på samma vis. Där kan jag jobba i lugn och ro. Haha. Ha en grym dag! PUSS

24 kommentarer | Translate


Annons
Laddar