Annons
Annons


SÅ MYCKET ROLIGT SOM HÄNDER JUST NU…


Sitter hemma i soffan och äter Pad Thai och uppskattar allt spännande och kul som händer i mitt liv just nu ♥

• Har tackat ja till ett GALET roligt jobb som startar i januari och som ni sedan kommer få ta del av under våren.

Annons

Vill sååå gärna berätta vad det är men får inte tyvärr!

• Idag var jag också på möte med träningsprofilen D-Flex. Jag och David har jobbat ihop tidigare en del så då känns det extra roligt att starta upp ett samarbete med varandra igen.

• Ser också fram emot det trevliga eventet vi ska ha nu på lördag. De lyckliga vinnarna är Annie, Astera, Annica och Anna. Haha alla börjar på A 😀 Ni har alla blivit kontaktade på mailen. STORT GRATTIS TILL ER och det ska bli så kul att få träffa er på lördag!

• Sedan har jag och kära underbara Matilda över 500 lyssnare på podden vi släppte igår. Vi gjorde den mest bara för att vi älskar att hänga med varandra och för att ha det som en rolig grej vi gör tillsammans, men så kul att så många tagit sig tiden och lyssna. Hoppas att ni gillade den och att ni fortsätter lyssna? Kom gärna med synpunkter på ämnen ni vill att vi tar upp? Har ni missat podden kan ni lyssna på den HÄR!

• Sedan så är det ju min favoritårstid på hela året, December! Älskar hela december och allt som hör dr till, snö, lucia, ljus, glögg, pepparkakor, mys, julgran, julklappar mm. Julen är enda tiden på året då jag verkligen kan slappna av och njuta av ledighet. Längtar och räknar ner dagarna till jag får sätta mig på tåget hem till Åmål och få umgås med min kära familj och släkt  

 .

Jag och D-Flex på Fitnessfestivalen.

English: At home, eating thai food and appreciate everything exciting and fun going on in my life right now.  Have accepted a fun job that starts in January and which you all will take part of in the spring. Would love to tell you what it is right now, but I have to wait. I also looking forward to all fun and new collaboration during 2014 but first I longing for my Chrismas holiday togheter with my family. Cant wait!!!

9 kommentarer | Translate


Annons
Laddar