Annons
Annons


SÅ LÄGGER JAG UPP MIN TRÄNING UNDER SEMESTERN


20140707-191021-69021767.jpg

Hej vänner! Nu har jag landat i Åmål hos min mamma och pappa på deras paradisudde. Direkt från Barcelona till Åmål, älskar vilka kontraster livet har! 🙂

Många undrar hur jag gör och tänker med träningen undersemestern och när man kanske inte har tillgång till gym på samma sätt som när man är hemma?  Eftersom jag varken har någon plåtning, videoinspelning eller annat jobb på ett tag så kommer jag ta det chill med träningen och träna exakt så mycket jag orkar och vill och träningen kommer nu under några veckor se väldigt annorlunda ut från min vanliga träning som är tyngre styrketräning och Pole Dance.

Annons

Nu kommer jag köra mycket cirkelträning med egen kroppsvikt, gummiband, och lättare vikter blandat med löpning, yoga och promenader.

Att bryta mönster och göra träning kroppen inte är så van med är toppen och kan gynna träningsresultaten massor då kroppen annars lätt vänjer sig och hamnar på en platå om man kör samma sak. 

Hi friends! Im in Åmål and visiting mom and dad for 1 week. Went directly from Barcelona to Åmål, love the contrasts in my life. This week I´m gonna work a lot with the blog and I´m going to try new recipes. 

Many of you wonder how I think and do with my training during holiday? Since I do not have any photo shoot, video recording or other job for a while I will take it chill with my workout and just train as much as I can and want to and training will now for a few weeks look very different from my usual workouts with heavier weight lifting and Pole Dance. Now I will do a lot of circuit workouts with body weight and rubber band mixed with running, yoga and power walks. 

11 kommentarer | Translate


Annons
Laddar